Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Πρόταση της Συσπείρωσης - Δούρειου Τύπου

Ποιοί οδηγούν την ΕΣΗΕΑ σε διάλυση

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ οι εκπρόσωποι της ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ υιοθετώντας τις απόψεις των συνελεύσεων των συναδέλφων στον ΕΛ. ΤΥΠΟ, τον CITY και τον ΞΕΝΙΟ, πρότειναν σειρά μέτρων στήριξης των συλλογικών αιτημάτων των εργαζομένων στα μέσα αυτά -καθώς και γενικές απεργιακές κινητοποιήσεις, διαδηλώσεις εξω απ' τη Βουλή, τα υπουργεία και τις εργοδοτικές οργανώσεις, ώστε να αντιμετωπιστούν και τα νέα κύματα απολύσεων που ήδη εκδηλώνονται και σε άλλες επιχειρήσεις Τύπου και ΜΜΕ.
Ωστόσο, και πάλι ο προεδρεύων του Δ.Σ. κ. Σόμπολος με τη «νομική» βοήθεια του κ. Τσαλαπάτη δεν επέτρεψε να τεθούν σε ψηφοφορία οι προτάσεις μας και οποιεσδήποτε άλλες, και έτσι το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ οδηγήθηκε για μια ακόμα φορά στην απραξία (και τη βαθύτερη ανυποληψία).


Αθήνα, 30 Ιουνίου 2009

■ Στη συνέχεια η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ κατέθεσε κείμενο στο Δ.Σ. για ως βάση για τη συγκρότηση προεδρείου, απευθυνόμενη αποκλειστικά προς τους συμβούλους της ΜΑΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και της ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

http://syspeirosi.wordpress.com/

2 σχόλια:

αΔεξιος είπε...

Α, ρε Ροβεσπιέρε, εσύ έφυγες νωρίς... Εδώ να δείς τις γκιλοτίνες χρειάζονται. Αλλά τι λέω. Για τις κουρ..., αρκεί να τραβήξεις το καζανάκι.

oleeee είπε...

Σόμπολε και Τσαλαπ, γιατί ρε σείς αφήσατε μόνους του εργαζόμενους στον Ελ Τύπο και Σιτυ; Γιατί δεν παίρνατε ψήφους από εκεί ή γιατί έτσι σας είπαν ο Μπόμπολας και Ο Λαμπράκης. Ρε σείς, θα αφήσετε την κυρά να μας ξαφτυλίζει; Βρεγμένη σανίδα που σας χρειάζεται!