Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2009

Συνάντηση Αλ. Αλαβάνου με εκπροσώπους των εργαζομένων


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Εκπρόσωποι των εργαζομένων στο συγκρότημα του Ελεύθερου Τύπου, συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, με τον Πρόεδρο της Κ.Ο. Αλέκο Αλαβάνο, τον βουλευτή Β’ Πειραιά Παναγιώτη Λαφαζάνη και τον Αντώνη Νταβανέλο μέλος της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.


Μετά τη συνάντηση ο Αλέκος Αλαβάνος, υπογράμμισε: Αλέκος Αλαβάνος: Είχαμε μια συνάντηση με αντιπροσωπεία των εργαζομένων, και δεν λέω των απολυμένων, στο συγκρότημα του Ελεύθερου Τύπου. Θέλω να υπογραμμίσω ότι δεν γίνεται από «τη συναδέλφωση των λαών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η ιδιοκτησία να περνάει «στο πετάμε στο δρόμο τους εργαζόμενους» και τις 500 οικογένειές τους. Αυτό είναι απαράδεκτο.


Ζητάμε από την Κυβέρνηση να παρέμβει άμεσα, προκειμένου να συνεχισθεί η λειτουργία του Ελεύθερου Τύπου, του σταθμού, του portal που υπάρχει. Να μην χάσει την εργασία του ούτε ένας από όσους βρίσκονται εκεί. Η κυβέρνηση έχει τα μέσα, το δημόσιο είναι ο ιδιοκτήτης των συχνοτήτων, οι κρατικές διαφημίσεις ή αυτές των διαφόρων δημοσίων οργανισμών, είναι ένας τεράστιος πόρος, από τα χρήματα του έλληνα φορολογούμενου, που μπαίνει στον τύπο και με αυτή την έννοια έχει τα μέσα, πρέπει να έχει και τη βούληση και οφείλει να το κάνει.


Σήμερα το πρωί στη Βουλή δώσαμε 10 σημεία, σχετικά με το συνολικό πρόβλημα. Είναι η κορφή του παγόβουνου. Συνάδελφοί σας, θα μπορούσαν να έχουν την ίδια τύχη και γι’ αυτό πρέπει όλοι να αντιδράσουμε.


Το Γραφείο Τύπου


24/6/09

1 σχόλιο:

NickNors είπε...

klasikes geliotites tou SIRIZA. Na kratikopiithoun oi zimies, kai kathe provlimatiki epixirisi na zi ap tin forologia ton politon.