Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Συνάντηση Αλέκας Παπαρήγα με εκπροσώπους των εργαζομένων


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΓ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΛ. ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ» – «ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» & ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ «CITY 99,5»


«Είναι δεδομένη η αμέριστη αλληλεγγύη μας, που θα πάρει και πρακτικό χαρακτήρα, απέναντι στο προσωπικό, σε όλους τους εργαζόμενους στον «Ελεύθερο Τύπο» και στο ραδιόφωνο «City 99,5» που μέσα σε ένα βράδυ ουσιαστικά βρέθηκαν άνεργοι, σε μία περίοδο που η κρίση αυξάνει την ανεργία σε όλους τους εργαζόμενους και στο χώρο του Τύπου.
Μπορεί κανείς να δώσει πολλές εξηγήσεις γιατί έκλεισε η συγκεκριμένη εφημερίδα και το ραδιόφωνο. Οπωσδήποτε έχει να κάνει με τους περίφημους κανόνες της αγοράς, με τους ανταγωνισμούς και ενδεχομένως αντανακλά και γενικότερα πολιτικούς σχεδιασμούς και αντιπαραθέσεις ή μη ευόδωση σχεδίων. Πάνω απ’ όλα εμάς μας ενδιαφέρει να μην προστεθεί ένας αριθμός νέων ανέργων στη μεγάλη λίστα ανέργων που υπάρχει. Συζητήσαμε και οπωσδήποτε θα πάρουμε υπόψη και τις συγκεκριμένες τους προτάσεις των εργαζομένων και για πίεση κοινοβουλευτική – πολιτική, αλλά και για πιο έμπρακτη αλληλεγγύη».

ΑΘΗΝΑ 24/06/2009 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: