Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Kυνηγοί ΒΔ Αττικής: Το «Κυνήγι» ήταν ισχυρό βήμα…

Εμείς οι κυνηγοί της βορειοδυτικής Αττικής θα θέλαμε να εκφράσουμε την λύπη μας για την διακοπή του Ελεύθερου Τύπου και ιδιαίτερα του ένθετου περιοδικού «Κυνήγι», το οποίο αποτελούσε ένα ουσιαστικό και ισχυρό βήμα για την προάσπιση των θεμάτων που απασχολούν εμάς αλλά και άλλες 300.000 Έλληνες κυνηγούς. Επίσης θέλουμε να μεταφέρουμε την ευχή μας για την εύρεση λύσεως έτσι ώστε να μην χαθεί αυτό το περιοδικό (ένθετο) που επί μακρόν προσέφερε ουσιαστική ενημέρωση και παιδεία στους ένθερμους αναγνώστες του.
■ Εμείς οι κυνηγοί που στηρίξαμε εμπράκτως το περιοδικό μας λυπούμεθα που μια τόσο αξιόλογη προσπάθεια, που τόσα προσέφερε σε εμάς, διακόπτεται έτσι άδοξα. Ελπίζοντας ότι θα βρεθεί λύση για την επανέκδοση της εφημερίδας και του αγαπημένου μας περιοδικού, συνυπογράφουμε:

Λύρας Νικόλαος, Νικολόπουλος Αθανάσιος, Δερβένης Πέτρος, Μπιτσούνης Ευστράτιος, Μαυρόπουλος Ιωάννης, Πολίτης Παναγιώτης, Καμπόλης Γεώργιος, Γλυκοκαλάμου Μαρία, Λογοθετίδης Βύρων, Γραμμουστιάνος Ζήσης, Καμπόλης Σωτήριος, Καμπόλης Ευάγγελος, Δούβρης Γεώργιος, Καννελόπουλος Βασίλειος, Αντωνίου Ιωάννης, Πάντος Δημήτριος, Διονυσόπουλος Κωνσταντίνος, Ζωγράφος Νικόλαος, Τσάμης Γεώργιος, Θεοδώρου Σταύρος, Κόττης Θαλής, Καλαντζής Γεώργιος, Κωνσταντόπουλος Παναγιώτης, Βασιλείου Κωνσταντίνος, Θεοφυλάτος Νικόλαος, Μακαντάσης Παναγιώτης, Ράλλης Κωνσταντίνος, Πλαβούκος Ευάγγελος, Μανοδήμος Κωνσταντίνος, Φραγκόπουλος Κωνσταντίνος, Ξενικάκης Ιωάννης, Λατουσάκης Γεώργιος, Ιατρόπουλος Δημήτριος, Ζαχαρόπουλος Ευάγγελος, Κοκονοζάκης Εμμανουήλ, Τζανάκης Ηρακλής, Γαλάνης Χρήστος, Ηλιόπουλος Διονύσιος , Γκίνης Δημήτριος, Ρήγας Γεώργιος, Τομαής Δημήτριος, Γρηγορόπουλος Νικόλαος, Μπέλλος Παναγιώτης, Θάνος Μιχαήλ, Κουνάνης Νικόλαος, Γεωργόπουλος Νεκτάριος, Λαουτάρης Ιωάννης, Λαουτάρης Νικόλαος, Ατζάμπος Γεώργιος, Λιόσης Γεώργιος, Γιαννακόπουλος Αθανάσιος, Βαρθακοκοίλης Ευάγγελος, Βαθρακοκοίλης Ανδρέας, Πάσχος Ευγένιος, Χαϊδάς Άγγελος, Δρόσος Ελευθέριος.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήνυμα συμπαράστασης

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδος και Κυκλάδων Νήσων, αλλά και η οικογένεια των 350.000 κυνηγετικών οικογενειών στηρίζουν την προσπάθεια του Ελεύθερου Τύπου και των εργαζομένων που βρίσκονται απολυμένοι μετά το προαναφερθέν κλείσιμο της ιστορικής εφημερίδας η οποία φιλοξενούσε και το εξαιρετικό ένθετο – περιοδικό «ΕΤ* Κυνήγι». Κόντρα στο άδικο και βίαιο σταμάτημα της έκδοσης της ιστορικής εφημερίδας του Ελεύθερου Τύπου, στεκόμαστε όλοι δίπλα σας, υπέρμαχοι για κάθε δυναμική παρουσία σας στο χώρο, ελπίζοντας ότι θα βρεθεί τελικά λύση. Αγνοώντας τα αίτια που οδήγησαν στη θλιβερή απόφαση αλλά και αιφνιδιαστική για όλους εμάς πιστεύουμε ότι θα φανεί άμεσα φως στο τούνελ της εμφαινόμενης ανεργίας που αφορά εκτός του συνολικού προσωπικού της εφημερίδας και τους συνοδοιπόρους μας – συντελεστές της έκδοσης του «ΕΤ* Κυνήγι».





Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



Ν. ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Φ. ΤΡΑΚΑΚΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Σε πρόσφατη σύγκλιση του ΔΣ του Ομίλου μας, πέραν των άλλων συζητήθηκε το θέμα της διακοπής λειτουργίας της εφημερίδας ¨Ελεύθερος Τύπος¨ και ως εκ τούτου του ανάλογου ένθετου ΤΥΠΟΣ - ΚΥΝΗΓΙ. Κατά την συζήτηση που ακολούθησε αποφασίσθηκαν ομόφωνα τα εξής :

· Η έκφραση διαμαρτυρίας μέσω του Facebook (Φίλοι του Σκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών ¨Ο ΠΑΡΝΗΣ¨) από τον Γραμματέα του Ομίλου, στο πλαίσιο της συζήτησης που έλαβε χώρα στο ΔΣ.

· Η αποστολή ανάλογου e-mail προς εσάς από τον Γραμματέα του Ομίλου, στην ίδια ως άνω βάση, που αναφέρεται :

Στην έλλειψη (πλέον) επαρκούς και πολύπλευρης πληροφόρησης/ενημέρωσης του κόσμου της σκοποβολής αλλά και των ασχολουμένων με το κυνήγι, με θέματα που τους αφορούν, όπως είναι η οπλογνωσία, η βλητική, κυνηγετικά νέα, θέματα κυνηγεσίας & κυνοφιλίας, αλλά και άλλα επίσης ενδιαφέροντα.

Στην έλλειψη πληροφόρησης και ιδίως αντικειμενικής ενημέρωσης για το ιδιαίτερο (και πλέον κρίσιμο) θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος, δεδομένης της οικολογικής ευαισθησίας των φίλων κυνηγών, οι οποίοι και είναι εξ αντικειμένου ουσιαστικοί (και προπαντός άδολοι) οικολόγοι, σε αντίθεση με ...

Στην έλλειψη ενός εντύπου, το οποίο αποτελούσε στην πράξη μία όαση ξεκούρασης και παράλληλης ενημέρωσης, αλλά και γνώσης με τα θέματα που κάλυπταν οι υπεύθυνοι περί το συγκεκριμένο έντυπο.



Για το ΔΣ του Σκοπευτικού Ομίλου Αχαρνών ¨Ο ΠΑΡΝΗΣ¨ και για τα εκατοντάδες εγγεγραμμένα μέλη και αθλητές μας



Ο Γεν. Γραμματέας

Δημ. Δίελας

Ανώνυμος είπε...

Το Δ.Σ. του Κυνηγετικού Συλλόγου Αχαρνών εκφράζοντας την δυσαρέσκεια των 3.200 μελών του, διαμαρτύρεται έντονα και λυπάται για το κλείσιμο της ιστορικής εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος.
Εκφράζει την έντονη ανυσηχία του γιατί δεν θα εκδίδεται πλέον το ένθετο κυνήγι – ψάρεμα, που κάτω από την διεύθυνση του κου Αντωνάκη αποτελούσε το μέσο προάσπισης όλων των θεμάτων που απασχολούν την κυνηγετική οικογένεια και ως εκ τούτου πολυάριθμα μέλη μας περίμεναν κάθε Τετάρτη διότι εξέφραζε απόλυτα τις απόψεις και τις θέσεις μας. Ελπίζουμε την ύστατη στιγμή να βρεθεί λύση και επανεκδοθεί η εφημερίδα που με λαχτάρα περιμένουν οι Έλληνες κυνηγοί.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



ΛΑΖΑΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΣΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΗΝ ΒΑΘΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ, ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟ.
ΑΠΟΤΕΛΟΥΣΕ ΜΕΣΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΩΣ ΚΑΤΑΛΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΟΣΗ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΝΤΥΠΑ. ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΝ ΕΝΘΕΤΟ ΤΗΣ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ».

ΛΥΠΟΥΜΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΠΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΑΔΟΞΟ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΛΥΣΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ.


ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΛΥΠΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΑ ΝΕΑ. ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ.

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟ, ΕΙΧΑΜΕ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑ ΕΝΘΕΤΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΔΙΑΒΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΜΕΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΓΝΩΣΕΙΣ.

ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΘΕΤΟ «ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ». Η ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΛΥΠΗΣΕΙ. Η ΠΡΟ ΟΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ. ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΛΑΘΟ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ.

ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΣΠΥΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΤΙΣΤΕΙ.

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΛΛΗΣ ΜΙΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ