Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

Ο ΠΑΣΥΠ - ΔΕΗ δίπλα μας

"Με συναισθήματα θλίψης και οργής παρακολουθούμε τις αρνητικές εξελίξεις που συμβαίνουν σε πολλους εργασιακούςτομείς της χώρας.
Η πρόσφατη δυσάρεστη εξέλιξη στο χώρο του τύπου με τις αναίτιες και άδικες απολύσεις 450 εργαζομένων στην ιστορική εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος" μας κάνουν να αγανακτούμε για την ανευθυνότητα και την ανεπάρκεια κάποιων δήθεν σωτήρων και μωροφιλόδοξων διεθνών προσωπικοτήτων που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κλείσουν μία από τις ιστορικότερες εφημερίδες.
Τα περίφημα golden boys του ιδιωτικού τομέα βούλιαξαν και έριξαν στην ανεργία εκατοντάδες εργαζομένους όπως το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και πολλοί νεοσωτήρες τεχνοκράτες και στη ΔΕΗ . Οι ευθύνες της ιδιοκτησίας είναι τεράστιες διότι κατάφερε με αλλεπάλληλα λάθη να ρίξει στο λάκκο της ανεργίας εκατοντάδες εργαζομένους.
Είναι η ώρα λοιπόν του συνδικαλιστικού κινήματος να φερθεί με τόλμη και αποφαστικότητα , να μην κρυφτεί πίσω από το πρόβλημα και προπαντόν να μην παίξει το παιχνίδι της εργοδοσίας και όσων την προστατεύουν.
Ο ΠΑΣΥΠ-ΔΕΗ είναι δίπλα στους απολυμένους εργαζόμενους του "Ελεύθερου Τύπου" και για όσους δεν ξεχνούν το ίδιο μαρτύριο πέρασαν πριν από αρκετά χρόνια χιλιάδες απολυμένοι συμβασιούχοι στην ΔΕΗ.
Είμαστε μαζί σας και θα αγωνιστούμε με κάθε τρόπο με κάθε μέσο ώστε ώστε να γυρίσουν πίσω στις δουλειές τους όλοι οι απολυμενοι συναδελφοί σας. "

Δεν υπάρχουν σχόλια: