Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

ΕΤ (βλ. Εναλλακτικός Τύπος): Αύριο με την Ελευθεροτυπία και την Αυγή

4 σχόλια:

Σ.Δ. είπε...

http://autenergos.blogspot.com/

Διαφημίστε τους

αΔεξιος αναγνώστης είπε...

Αν είχε μια σταλιά πέτσα φιλότιμο ο κόσμος των ΜΜΕ και κυρίως αυτό το ξόανο η ΕΣΗΕΑ, θα έπρεπε να κάνει τον Αγγελόπουλο και την Αντουανέτα του, να φυγουν και να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα. Οχι μόνον επειδή έκλεισαν μια εφημερίδα τριάντα χρόνων, αλλά επειδή κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα τους δημοσιογράφους και την ίδια την ελληνική κοινωνία. Που νομίζονυ ότι είναι, στην Ουγκάντα; Ποιόν κοροϊδεύουν όταν τη μια μέρα λένε ότι δίνουν τον σταθμό στους εργαζόμενους και μετά λένε ότι δίνουν τη συχνότητα στο δημόσιο; Ασε το άλλο... να δίνουν τον τίτλο του ΕΤ στο Ιδρυμα Βουδούρη. Στον Παλαιοκρασσά δηλαδή και άλλους που οδήγησαν την εφημερίδα στον θάνατο. Και για να μην τους μείνει στα χέρια τους, αυτοί μαζί με τη ΝΔ και τη Ντόρα, την έδωσαν στη Γιάννα. Και με την ευκαιρία, για σιγά ρε παιδιά, όλο στον Καραμανλή τα χώνετε, και καλά κάνετε. Η Ντόρα δηλαδή, γιατί δεν παίρνει θέση; Για όλα έχει θέσεις. Για τον ΕΤ γιατί κάνει τουμπεκί;

fun ET είπε...

Μπράβο, καλή προσπάθεια. Παρα το ότι οι δύο αυτές εφημερίδες, είναι στην αντίπερα πολιτική όχθη από τον Ελ.Τύπο, δεν δίστασαν να κάνουν αυτό το βήμα. Ελπίζω να το κάνουν και άλλες δεξιές-κεντροδεξιές, αν και φοβάμαι ότι επειδή θέλουν να το ξεκοκκαλίσουν, μάλλον δεν θα το κάνουν. Κοντόφθαλμοι εκδότες και διευθυντές της διαπλοκής. Νάνοι της δημοσιογραφίας. Οχι ότι μετά από αυτό θα αρχίσω να διαβάζω Ελευθεροτυπία, αλλά τουλάχιστον μια δόση αλληλεγγύης βρε αδελφέ. Οταν κλείνει μια εφημερίδα, ό,τι και να ναι αυτή, είναι ένα κτύπημα στον πλουραλισμό. Ετσι είναι. Γιατί σήμερα για να καταλάβεις τι συμβαίνει πρέπει να διαβάζεις καθημερινά τις εφημερίδες δύο τριών πολιτικών τάσεων και πέντε έξι μπλόγκς. Εύγε τους και πάλι. Αντε και σε νέα φύλα, άντε για να ξαναβγεί ο Νέος Ελεύθερος Τύπος.

«Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» είπε...

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ


Η δημοτική παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απόφαση των ιδιοκτητών της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» και του ραδιοσταθμού City να κλείσουν εν μία νυκτί τα μέσα αυτά χωρίς να έχει προηγηθεί καμία διαβούλευση και καμία προσπάθεια για την διάσωσή τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν κυριολεκτικά στο δρόμο περίπου 500 εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους.
Εμείς στη Βόρεια Ελλάδα έχουμε γίνει μάρτυρες πολλών τέτοιων καταστάσεων, αφού ολόκληροι κλάδοι της οικονομίας έχουν οδηγηθεί σε διάλυση και χιλιάδες εργαζόμενοι έχουν μείνει άνεργοι. Συμμεριζόμαστε την αγανάκτηση των εργαζομένων και εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας σε κάθε προσπάθεια που θα οδηγήσει σε λύση και θα διασφαλίσει το εργασιακό μέλλον των εργαζομένων στον «Ελεύθερο Τύπο» και στο City FM.


Γιάννης Μπουτάρης
Παναγιώτης Αβραμόπουλος
Ανδρέας Κουράκης