Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Επιχειρηματικό «κατόρθωμα» το λουκέτο σε Ελεύθερο Τύπο-City

Ο Θόδωρος και η Γιάννα Αγγελοπούλου έριξαν πράγματι πολλά χρήματα στο εγχείρημά τους. Ωστόσο, μένει να διευκρινιστούν τα πραγματικά ποσά που δόθηκαν, όπως επίσης και οι οικονομικοί λόγοι που οδήγησαν στα ελλείμματα, όπως υποστηρίζουν οι ιδιοκτήτες.

Οι εργαζόμενοι έχουν ζητήσει τα σχετικά στοιχεία, αλλά πολλά σημαντικά εξ’αυτών δεν έχουν δοθεί. ‘Η δόθηκαν λειψά. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι μισθολογικές καταστάσεις που εδόθησαν, είναι χωρίς τα ονόματα.
Προς τι αυτή η σπουδή; Ποιόν θέλουν να καλύψουν, προφασιζόμενοι –άκουσον, άκουσον- προσωπικά δεδομένα; Μήπως νομίζουν ότι δεν είναι κοινό μυστικό ποίοι ελάμβαναν τους παντεσπανάτους μισθούς;
Εν πάση περιπτώσει, σίγουρα, ρόλο στο λουκέτο έπαιξε η μεγάλη ζημιά που υπέστη ο Θ.Αγγελόπουλος από την οικονομική κρίση. Όμως, στο «ναυάγιο» οδήγησαν τα δύο ΜΜΕ, κυρίως η κ.Αγγελοπούλου και οι επιλογές που έκανε σε συνεργάτες της.
Εάν σκεφτεί κανείς λοιπόν, ότι ο ΕΤ, προτού τον αγοράσει η κ.Αγγελοπούλου, σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, εξακολούθησε να είναι η μεγαλύτερη εφημερίδα της κεντροδεξιάς και έβαλε λουκέτο μέσα σε δυόμισι χρόνια από τη στιγμή που την πήρε ένα επιχειρηματικό ζεύγος με τόσο μεγάλη οικονομική επιφάνεια, πράγματι πρόκειται για πρωτόγνωρο επιχειρηματικό επίτευγμα! Όμως, αυτό και μόνον δείχνει ότι η εφημερίδα, απαλλαγμένη από τα βαρίδια που της κληροδότησε το ζεύγος, μπορεί να γίνει βιώσιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: