Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ανακοίνωση της επιτροπής εργαζομένων στον «Ελεύθερο Τύπο»

Από την πλευρά των εργαζομένων, προσπαθήσαμε να διαβουλευθούμε με τον εκκαθαριστή και τους πληρεξούσιους δικηγόρους της εταιρίας. Στο πλαίσιο αυτό, υπήρξε από μέρους της εταιρίας άρνηση στο σύνολο σχεδόν των αιτημάτων μας.
Διατυπώσαμε τη διαμαρτυρία μας στην ωμή θέση της εταιρίας ότι μέχρι και σήμερα δεν έχει προσδιορίσει τη δαπάνη κάλυψης του προβλήματος ανεργίας που μας προκάλεσε. Η εταιρία επιφυλάχθηκε για την εξέταση μεμονωμένων ανθρωπιστικών περιπτώσεων.
Θεωρούμε ότι μια τέτοια διαδικασία είναι ατελέσφορη και προσχηματική, όπως εξάλλου καταγγείλαμε από την αρχή και συνεχίζουμε τον αγώνα μας σε όλα τα επίπεδα.

1 σχόλιο:

monsier canibal είπε...

Μετά το "αποφαζίω και διατάσσω" να βάλω λουκέτο, την κοροϊδία απέναντι σε όλη την κοινωνία και τη μεγάλη μάζα των απλών μάχιμων δημοσιογράφων (εννοείται ότι εξαιρείται το πέϊ ρόλλ της που μόνο χαρτομάντηλα δεν μας μοίραζε μαζί με κάποιες φυλλάδες για να κλαίμε για το δράμα που ζει η Μαρία Αντουανέτα), τώρα το παίζει και καμπόσα; Σίγα μην σκίσεις κανα καλτσόν παιδιάκι μου. Οχι τίποτα άλλο γιατί τα δικά σου κοστίζουν μερικές χιλιάδες ευρώ το καθένα.

Σιγά μην τρομάξουμε, σιγά μην φοβηθούμε. Αφιερωμένο εξαιρετικά λοιπόν για πάρτη σου...

http://www.youtube.com/watch?v=bS-l3DTIGAI