Δευτέρα 27 Ιουλίου 2009

Οι εργαζόμενοι της Ιντρακομ δίπλα στον ΕΤ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στη (27 Ιουλίου) συνεδρίαση του Δ.Σ. του Σωματείου εργαζόμενων στον όμιλο ΙΝΤΡΑΚΟΜ, μετά και το ψήφισμα υποστήριξης στις 8 Ιουλίου, ξαναμπήκε το θέμα της αλληλεγγύης στους εργαζόμενους που απέλυσε η εργοδοσία κλείνοντας τον Ελεύθερο Τύπο, το City 99.5 και την ιστοσελίδα e-tipos.com. Σχετικά συζητήθηκε κι αποφασίστηκε:
Να διατεθούν 250 ευρώ σα συμβολική συνεισφορά στον αγώνα των εργαζόμενων στον Ε.Τ (υποστηρίχτηκε απ΄ όλες τις παρατάξεις)
Να γίνει με κάλυψη του Δ.Σ. διάθεση του φύλλου που εκδίδουν οι εργαζόμενοι στον Ε.Τ. «Εναλλακτικός Τύπος» στους εργαζόμενους της ΙΝΤΡΑΚΟΜ σε σημεία των εισόδων στα συγκροτήματα Παιανίας (υποστηρίχτηκε κατά πλειοψηφία πλην της Α.Ε.Ε).
Συνεχίζοντας σταθερά την υποστήριξη των εργαζόμενων στον Ε.Τ., το Δ.Σ. είναι ανοικτό για να συναντηθεί και με τους εκπροσώπους τους σε κατάλληλο χρόνο για καλύτερη ενημέρωση κι αγωνιστικό συντονισμό.
Το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Συλαϊδής θα μεταβεί στη Γ.Σ. των εργαζόμενων στον Ε.Τ. το απόγευμα της 27/7 για να εκφράσει την αλληλεγγύη των εργαζόμενων της ΙΝΤΡΑΚΟΜ, παραδίνοντας και τη χρηματική συνεισφορά.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Βασίλης Συλαϊδής

Δεν υπάρχουν σχόλια: