Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

Σιδηροδρομικοί και Εργατική Αλληλεγγύη στο πλευρό μας


Οι σιδηροδρομικοί όλης της χώρας εκφράζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο την συμπαράστασή μας στον αγώνα που κάνουν οι εργαζόμενοι του Ελεύθερου Τύπου και του City99,5 για να μην πληρώσουν εκείνοι την κρίση. Καλούμε την κυβέρνηση να πάρει τα κατάλληλα μέτρα ώστε να μην βρεθούν άλλοι 450 εργαζόμενοι. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) βρίσκεται στο πλευρό της ΕΣΗΕΑ και των εργαζομένων για οτιδήποτε χρειαστεί.


Την ίδια στιγμή συνεχίζεται η καμπάνια της Εργατικής Αλληλεγγύης, για συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Ελεύθερου Τύπου.
Ηδη έχει γίνει συλλογή υπογραφών στα δημαρχεία Ν.Ιωνίας, Ηρακλείου και Αγίας Παρασκευής (όπου πραγματοποιήθηκε και συζήτηση με ομιλητή τον Μάριο Λώλο,εργαζόμενο στον Ε.Τ), στο νοσοκομείο Αγία Ολγα και στην ΕΡΤ. Σήμερα και αύριο θα γίνουν περιοδείες συντρόφων της Εργατικής Αλληλεγγύης, με εργαζόμενους του Ε.Τ, στο μέγαρο του ΟΤΕ (16/7) και στο νοσοκομείο Αγία Ολγα (17/7), αύριο παρασκευή 17/7 οργανώνεται εκδήλωση αλληλεγγύης στο νοσοκομείο Αγία Σοφία, ενώ την άλλη βδομάδα θα γίνουν εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε μια σειρά γειτονιές της Αθήνας (Τετάρτη 22/7 - Ιλιον, Βύρωνας, Πετράλωνα, Κυψέλη, Πέμπτη 23/7 - Ν.Σμύρνη, Ν.Ηράκλειο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: