Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Στην χλιδάτη «φυλακή» της, για να ξεχάσει ΕΤ και City

Στη σούπερ λούξ βίλα της στη Μύκονο, με ασκήσεις στρέτσινγκ και κολύμπι στην πισίνα της, «σκοτώνει» εδώ και δύο εβδομάδες, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου το χρόνο της, όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα». «Απομονωμένη στο «χρυσό κλουβί» της Μυκόνου, μακριά από κάμερες και φωτογράφους, χαλαρώνοντας στην πισίνα της και στην ιδιωτική της παραλία, η Γιάννα Αγγελοπούλου, παρακολούθησε εκ του μακρόθεν τις αντιδράσεις για το λουκέτο στον Ελεύθερο Τύπο», γράφει, μεταξύ άλλων, η εφημερίδα. Κατά τα λοιπά, αναφέρει ότι η «κυρία 2004» δεν κάνει δημόσιες εμφανίσεις στο κοσμικό νησί, ενώ απέφυγε να χαιρετήσει ακόμα και το Νίκο Γκάλη, όταν με πλοιάριο προσέγγισε την υπερπολυτελή βίλα της για να την χαιρετίσει. Αναμφισβήτητα, αυτή η στάση από έναν ιδιοκτήτη εφημερίδας και ραδιοφωνικού σταθμού που βάζουν λουκέτο, προκαλεί έκπληξη. Ο εκδότης πρέπει να έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει κατάματα τους εργαζόμενους και να προσπαθήσει –έστω- να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η κ. Αγγελοπούλου επέλεξε την οδό της φυγής. Γενικότερα βέβαια, πλήν ορισμένων σπανίων εμφανίσεών της στην εφημερίδα –ως επί το πλείστον όταν επισκέπτοντο τον ΕΤ πρωτοκλασάτοι πολιτικοί- η ιδιοκτήτης των δύο ΜΜΕ δεν είχε επαφή με τους εργαζόμενους. Ισως αυτό ήταν ένα από τα μεγάλα λάθη της, όπως και ότι άκουγε μόνον τους συμβουλάτορές της. Αντίθετα, παραδοσιακοί εκδότες, ως ήταν ο Αρης και η Λίλιαν Βουδούρη, ξημεροβραδιάζονταν στον Ελεύθερο Τύπο μέχρι να τυπωθεί. Αλλα ήθη, άλλες εποχές! Όπως και να’χει, αντί να στείλει τον εκκαθαριστή ως διαπραγματευτή της με τους εργαζόμενους, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει η κ. Αγγελοπούλου, έστω και τώρα, ήταν να εμφανιστεί ενώπιον των εργαζομένων που απέλυσε.

2 σχόλια:

David είπε...

η εφημερίδα μας δεν κρέμεται πιά στα περίπτερα ,και αν η 20χρονη παρουσία μου σε αυτή μου επιτρέπει να καταθέσω τη γνώμη μου αυτή είναι «Τους ανθρώπους που επί σειρά ετών με μισθούς της συλλογικής σύμβασης κράτησαν όρθια την εφημερίδα,τους κατέστρεψε η ιλουστρασιόν αυλή της Γιάννας που χωρίς να ξέρει τι πάει να πεί εφημερίδα και μη έχοντας την παραμικρή σχέση με την έννοια δημοσιογράφος πληρωνόταν με υπέρογκους μισθούς σε βάρος μας.
Η πρώην εργοδότρια μας και αυτά τα «ερπετά» που όλοι γνωρίζουμε ποια είναι,έπαιξαν το παιχνιδάκι τους στην πλάτη μας,κονόμησαν και θα συνεχίσουν να «γλύφουν» τα πλακάκια της αυλής της Αγγελόπουλου.
Κάθονται πάνω στα παχυλά συμβόλαια τους και τις ανάλογες αποζημιώσεις τους,και μας βλέπουν να αγωνιάμε για το αύριο και να ψάχνουμε δουλειά να ζήσουμε.
David- Ενας Τύπος Ελέυθερος

Ανώνυμος είπε...

Ο Κουσούλης τη συμβούλεψε να πάει Μύκονο για να χαλαρώσει και να ξεχάσει...