Κυριακή 19 Ιουλίου 2009

ΕΤ rocks!!!



Σάββατο 18 Ιουλίου, μετά τη δύση του ηλίου: Η συναυλία του ΕΤ στην πλατεία Αλ. Παναγούλη στον Άγιο Δημήτριο.

Με κέφι, καλοκαιρινή διάθεση, αγωνιστικό παλμό και εμπνευσμένα συνθήματα...



Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν χωρίς κανένα οικονομικό κέεδος (με σειρά εμφάνισης): συγκρότηματα Τρόπος, AMPM, Αστρόπλοια, Magic de Spell και Κωνσταντίνος Β, οι οποίοι ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ, καθώς και τον DJ μας Κώστα Χριστοδουλή με τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του στα πλατώ.

Μας μάγεψαν...


Μας ταξίδεψαν...
Μας "αφύπνισαν"...Μας ξεσήκωσαν...Μας συγκίνησαν... Τεράστιες είναι οι ευχαριστίες μας στον Δήμο Αγίου Δημητρίου για την πρωτοβουλία και την διοργάνωση, καθώς και την ευαισθησία, αλλά και τα αντανακλαστικά του...

Επίσης, άπειρα τα "ευχαριστώ" στον καταπληκτικό Νίκο Ζαννή για όλη την υλικοτεχνική υποδομή που μας παραχώρησε, αλλά και όλους όσοι "έτρεξαν" αυτήν την συγκινητική και ταυτόχρονα δυναμική εκδήλωση!!!!

Φυσικά όλους ΕΣΑΣ που "ροκάρατε", "σολάρατε", τραγουδήσατε και είσασταν δίπλα μας!

Δεν λέμε...ΑΛΛΑ Εις το επανιδείν...

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην επαναπαυθειτε στη πρωτη συναυλια. Οργανωθειτε για δευτερη, τριτη κλπ., καθως και για αλλες δημοσιες εκδηλωσεις, ακομη και για στρογγυλα τραπεζια. Αλλοιμονο σας/μας αν μεινετε σε αυτα μονον. Τωρα που ανοιξε το ζητημα τωρα πρεπει να το τρεξετε. Μπας και ξυπνησουν και αλλοι δημοσιογραφοι απο την αφασια του φοβου και της παραιτησης. Σε τελευταια αναλυση οπου φθασετε.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά, η συναυλία ήταν φανταστική. Ελπίζω να συνεχίσεται τον αγώνα σας και εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Και μία συμβουλή, την επόμενη φορά τυπώστε και μερικές αφίσες για να ενημερώσετε τον κόσμο. Ελάχιστοι από την περιοχή μου, όπου έγινε και η συναυλία, γνώριζαν για την ύπαρξη της. Ευελπιστώ ότι στις επόμενες κινησεις σας η ενημέρωση του κόσμου θα είναι μαζικότερη. Καλή συνέχεια!!

Ανώνυμος είπε...

Aγαπητοι φιλοι παρακολουθω με πολυ ενδιαφερον απο την αρχη την συγκινητικη προσπαθεια που καταβαλετε για να κυκλοφορησετε ενα αξιοπρεπες φυλο εφημεριδας αλλα και τις αποψεις που κατατιθενται στο μπλοκ. Σε σχεση με το γαλλικο παραδειγμα των αυτοδιαχειριζομενων εφημεριδων εκει, οπως και αν αυτο εξελιχθηκε, αλλα και με αυτο της Ελευθεροτυπιας τη δεκαετια του ΄70εχω να παρατηρησω οτι στην περιπτωση σας υπαρχουν μερικα διαφορετικα στοιχεια. Το τελος για το καθιερωμενο ειδος ενημερωσης στην Ελλαδα ηδη διαφαινεται, η υπερσυγκεντρωση μεσων σε λιγους επιχειρηματιες εχει δημιουργησει συνθηκες ασφυξιας και διαπλεκομενων σχεσεων, ενω και το τοπιο της οικονομιας δειχνει να αλλαζει με δραματικο τροπο. Επομενως στον αγωνα σας να κυκλοφορησετε ανεξαρτητη εφημεριδα δεν συνηγορει μονον η εξοχη πρωτοβουλια που πηρατε αλλα και οι συνθηκες που εχουν πλεον οριμασει για κατι τοσο σημαντικο. Με πιεση, αγωνες, η μονον λογω καταρευσης του υπαρχοντος μοντελου, το δημοσιογραφικο εργο πρεπει να απαλλαγει απο τις αλυσιδες που το περιοριζουν. Αξιοποιοντας τη δυναμικη που αναπτυσσεται απο το λουκετο του Ελευθερου Τυπου, τις νεες τεχνολογιες και την αυτονοητη επιλογη σας να επιβιωσετε μεσα στο χωρο που τοσα χρονια εργαζεσθε δημιουργειστε τις προυποθεσεις, αν οχι αμεσα, να ανοιξει ο χωρος σε διαφορετικες επιχειρηματικες πρωτοβουλιες που θα συμπεριλαμβανουν και τους δημοσιογραφους. Οσο και αν αυτο δεν αρεσει σε πολλους θα πρεπει να το δεχτουν διοτι πλεον ο δημοσιογραφικος λογος δυστυχως δεν ανηκει στους δημιουργους του αλλα στους επιχειρηματιες των ΜΜΕ. Γι αυτο μην παραβλεψετε οτι η προσπαθεια σας μπορει, εστω και αν τωρα δεν φαινεται, να ανοιγει συνολικα καινουργιους δρομους.

eleni k είπε...

den xsero giati alla otan diabasa ayto to arthro moy irthe sto mialo i istoria me ton ET.
pigainoyn ola xalia kai ola exoyn sxesi metaxsi toys alla o kathenas koitaei tin party toy giati mas mathan etsi.
den xsero anepitrepetai na to dimosieysete pantos einai apo ta kalitera poy exo diabasei kai mexoyn aggixsei.
einai sayto to link

http://www.pr4net.gr/pages_gr/τι_πρέπει_να_κάνει_ο_κώστας_καραμανλής.html

makari na ta kataferete stin prospatheia sas.
olos o kosmos eimaste mazi sas.
elena

Μεμής είπε...

Μπράβο παιδια!Οσοι ακομα δεν τα έχετε παρατήσει και τρέχετε! Να ειστε καλα!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστουμε και αντευχομαστε. Παρ οτι ο Ιουλιος τελειωνει, το κεφι, η διαθεση, η αποφαστιστικοτητα, και η .... ουτοπια παραμενουν στο ιδιο υψηλο επιπεδο οπως εκεινη την πρωτη μερα που αυθορμητα σκεφτηκαμε να βγαλουμε εφημεριδα. Δουλευουμε πολυ, σπιτι γραφειο δεν εχουν διαφορα, οι υπολογιστες ειναι παντα αναμενοι, φορητοι πηγαινοερχονται, memory sticks αλλαζουν χερια, και τα κειμενα επισης, mail πανε και ερχονται, κινητα κτυπουν, οσο για ιδεες συνεχως καινουργιες πεφτουν στο τραπεζι. Οι καρδιες ειναι εδω στο Blue Land που ολοενα και περισσοτερο χανει σε υποδομες. Αλλα οχι σε συντακτικη ομαδα. Ενα ειναι σιγουρο, αγαπαμε πολυ τον Εναλλακτικο Τυπο και θα του προσφερουμε οτι καλυτερο εχουμε. Χαιρετισμους.

Ανώνυμος είπε...

Καλή τύχη παιδιά...