Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

"Ελεύθεροι πoλιορκημένοι" στο Blue Land Center



Από την Παρασκευή το βράδυ οι εργαζόμενοι του Ελεύθερου Τύπου και του City 99,5 μοιάζουν με τους πολιορκημένους του Μεσολογγίου...
Στο όνομα του περιορισμού των λειτουργικώ εξόδων (!) δόθηκε εντολή να κλείνει μετά το απόγευμα η πτέρυγα του κτιρίου που στεγάζεται ο "Ελεύθερος Τύπος". Το Σαββατοκύριακο οι πόρτες εισόδου στο Blue Land Center κλειδώθηκαν με αποτέλεσμα να καταστεί αδύνατη η πρόσβαση στα γραφεία των εργαζομένων, όπου μεταξύ άλλων υπάρχουν τα προσωπικά τους αντικείμενα, τις τουαλέτες και την κουζίνα, άρα κατ' επέκταση και στο πόσιμο νερό.

Τα ίδια και στο City 99,5
Από το Σάββατο το βράδυ απαγορεύτηκε η είσοδος στον χώρο της κουζίνας του κτιρίου που είναι στο ισόγειο (το ραδιόφωνο είναι στον πρώτο όροφο) και έτσι οι εργαζόμενοι στο ραδιόφωνο δεν μπορούν να πιούν νερό παρά μόνο από τις τουαλέτες (όπου υπήρχε μέχρι πρότινος σαφής σήμανση: το νερό δεν είναι πόσιμο)... Πλέον, όπως ενημερώθηκαν οι εργαζόμενοι, αυτό θα ισχύει τα σαββατοκύριακα και καθημερινές σε συγκεκριμένες ώρες. Παράλληλα τα κλιματιστικά υπολειτουργούν, έκτος στούντιο, με αποτέλεσμα η εργασία στον χώρο να προϋποθέτει ενδυμασία παραλίας, έξω από κάθε dress code της μεγάλης κυρίας!!!

3 σχόλια:

City99,5 είπε...

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ CITY 995,ΚΑΘΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΨΟΝΙΑ...ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΙΣΧΟΣ...Από προχτες το βράδυ απαγορεύτηκε η είσοδος στον χώρο της κουζίνας του κτιρίου που είναι στο ισόγειο (το ραδιόφωνο είναι στον πρώτο όροφο) και έτσι δεν μπορούμε να πιούμε νερό παρά μόνο από τις τουαλέτες. Πλέον, όπως μας είπαν, αυτό θα ισχύει τα σαββατοκύριακα και καθημερινές σε συγκεκριμένες ώρες. (ούτε στον στρατό δεν μας τα κάνουν αυτά)
Παράλληλα τα κλιματιστικά υπολειτουργούν, έκτος στούντιο, με αποτέλεσμα η εργασία στον χώρο να προϋποθέτει ενδυμασία παραλίας, έξω από κάθε dress code της μεγάλης κυρίας!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ....
ΓΙΑΝΝΑ,ΕΣΥ ΕΧΕΙ ΠΙΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ;;;
ΜΗΠΩΣ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ,
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΊΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ
ΧΩΡΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΌ;;;
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ CITY 995,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ,ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ;;;
ΑΡΑΓΕ,ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ;;

Μάρκος Β. Μπουγιουκλάκης είπε...

Συνάδελφοι,
χωρίς πολλά λόγια και "τυμπανοκρουσίες" θα ήθελα να σας προτείνω μία σκέψη :
Μελετήστε την μετατροπή του CITY σε WEB RADIO όπου θα έχετε τα εξής πλεονεκτήματα :
1. Μειωμένα λειτουργικά έξοδα, ( δεν χρειάζονται κεραίες, ακριβό ρέυμα, κτλ κτλ, παρά ένας δυνατός υπολογιστής και ένα στούντιο)
2. Ακρόαση σε όλη την Ελλάδα, σε όλο τον κόσμο, 24 ώρες το 24ωρο)
3. Ανεξαρτησία φωνής και γνώμης
4. "Εξασφαλισμένη" ακροαματικότητα (ιδίως εάν κάνετε link με το blog σας) και ενδεχόμενες διαφημίσεις, banners κ.τ.λ.
Τολμήστε το, είναι απλό και εφικτό. Για ένα διάστημα μπορεί να λειτουργεί παράλληλα με τους 99,5. με τίτλο π.χ. "ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΗΧΟΣ"

Είμαι στη διάθεσή σας, ανιδιοτελώς ( και χωρίς ματαιόδοξες αναφορές του ονόματός μου) για το στήσιμό του.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς
Μάρκος Β. Μπουγιουκλάκης
Δημοσιογράφος - συνδικαλιστής

mediablog είπε...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΣΤΟ MEDIABLOG ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:



Επειδή εκτός από το ρεύμα, το νερό και τον κλιματισμό, τα αφεντικά του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ έκοψαν και την πρόσβαση στο αρχείο του Ε.Τ. και πάλι, ώστε να ξεχαστεί όσο πιο γρήγορα η ντροπή τους ιδού οι τρόποι για να μπείτε στο αρχείο της εφημερίδας:
Παρακάμπτετε το www.e-tipos.com που εμφανίζει μόνο τις ανακοινώσεις της οικογένειας και μπαίνετε στα ακόλουθα:
http://www.e-tipos.com/home
http://www.e-tipos.com/pdfViewer
Eπίσης για το αρχείο εκπομπών του CITY 99,5 κάνετε κλικ στο:
http://downloads.city995.gr/

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ "ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ" ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΣΕΛΊΔΕΣ ΤΟΥ ΕΛ. ΤΥΠΟΥ. ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΤΕ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΆΡΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ


--