Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009

Το βαρύ πυροβολικό της κ. Γιάννας εναντίον των εργαζομένων στον ΕΤ

Το βαρύ πυροβολικό του σε δικηγόρους και οικονομικούς συμβούλους για να αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους στον Ελεύθερο Τύπο –που τους πέταξε στο δρόμο- έχει επιστρατεύσει το ζεύγος Αγγελοπούλου,όπως αναφέρει το Antinews. Το δημοσίευμα αναφέρει:

"Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία δικηγορικά γραφεία, σύμφωνα με πληροφορίες, παίρνουν μέρος στις διαπραγματεύσεις με την πενταμελή επιτροπή των εργαζομένων. Μεταξύ αυτών και ο δικηγόρος, κ. Νότης Μπερνίτσας. Στο παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων, που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κινεί τα νήματα, βρίσκεται ο οικονομικός σύμβουλος του κ. Θ Αγγελόπουλου, κ. Θεόδωρος Παπαπετρόπουλος. Άπαντες, διαχρονικά έμπιστοι στο ζεύγος, όπως δείχνουν τα στοιχεία που παρουσιάζουμε.

Συναντάμε τον κ. Μπερνίτσα στην εταιρεία περιορισμένης ευθύνης εκδόσεως και εμπορίας βιβλίων και περιοδικών, «Το Πέρασμα». Εκεί, μαζί του είναι οι Ελευθέριος Κουσούλης και Αντώνιος Παπαγιαννίδης. Ο πρώτος παρουσιάζεται ως «επιχειρηματίας» και ο δεύτερος ως «δικηγόρος-δημοσιογράφος». Ο επικοινωνιολόγος, άλλοτε της ΝΔ και κατόπιν του σημιτικού ΠΑΣΟΚ, κ. Κουσούλης, ήταν ο σύμβουλος της κ. Αγγελοπούλου στο αποτυχημένο εκδοτικό της εγχείρημα. Ο δε, κ. Παπαγιαννίδης ήταν για μερικούς μήνες, ένας από τους πέντε διευθυντές του ΕΤ, που άλλαζε ως πουκάμισα η κ. Αγγελοπούλου, στα δυόμισι χρόνια που κράτησε την εφημερίδα.

Η συνέχεια στο http://www.antinews.gr/?p=7741

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εύγε στο μπλόγκ αντινιους που μας άνοιξε λίγο τα ματάκια. Κι αυτά, όπως φαίνεται, είναι μόνον η κορυφή του παγόβουνου. Δημοσιογράφοι, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα μας ανοίξετε τα μάτια για να μάθουμε τι πραγματικά συνέβη στους Ολυμπιακούς (πέραν του σήριαλ Κεντέρη-Θάνου).