Παρασκευή 10 Ιουλίου 2009

Ο "Εναλλακτικός Τύπος" το Σάββατο στα μανταλάκια!!!

Ο "Εναλλακτικός Τύπος", η εφημερίδα των εργαζομένων του Ελεύθερου Τύπου κυκλοφορεί αύριο Σάββατο στα περίπτερα.
Στ0... μανταλάκι οι 16 σελίδες του "Εναλλακτικού Τύπου" με τις απόψεις Ελλήνων και ξένων δημοσιογράφων και σκιτσογράφων για την κρίση στην ενημέρωση, αλλά και την ανθρωπογεωγραφία της ανεργίας και τον εργασιακό Μεσαίωνα.
Αλλά ο "Εναλλακτικός Τύπος" δεν σταματά εδώ... Σειρά αποκλειστικών θεμάτων που θα συζητηθούν, αποδεικνύουν την δύναμη της πένας των δημοσιογράφων του ΕΤ, αλλά και το μεράκι για την είδηση...

Όσο για το πρωτοσέλιδο, λέει πολλά αλλά δεν τα μαρτυράει όλα, αφού τα "δικά μας" θέματα, τα αποκλειστικά, οι δημοσιογραφικές επιτυχίες επιμελώς δεν φαίνονται στην εκδοχή που βλέπετε, αλλά αύριο θα κοσμούν την πρώτη σελίδα του!

Ραντεβού στα περίπτερα αύριο Σάββατο μόνο με 0,50 ευρώ (οι εργαζόμενοι του ΕΤ δεν λαμβάνουμε έσοδα από την εν λόγω έκδοση).

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία στη νέα αρχή!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελπιζω να σας βρουν όλοι στα περίπτερα της γειτονιάς τους!

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο παιδια !!!! Μπραβο !!! Ειναι αξιοθαυμαστο το κουραγιο σας. Τωρα που οι περισσοτεροι ειναι στο ληθαργο της εσωστρεφειας και την ανασφαλειας τους, παιρνετε τη σκυταλη και προχωρατε. Οσο και αν δεν ειναι αμεσα αντιληπτο τωρα γραφεται ιστορια στο Τυπο. Ποτε πριν δεν ειχε εκδοθει εφημεριδα με αυτες τις συνθηκες. Μοναδικη περιπτωση το φυλλο που κυκλοφορισε η ΕΣΗΕΑ στη μεγαλη απεργια του ‘70. Μεχρι και τωρα ποτε δεν εχει γινει κατι παρομοιο. Απο οτι αντιλαμβανομαστε ειστε μια σχετικα μικρη ομαδα απο δημοσιογραφους, σελιδοποιους, διορθωτες και αλλες ειδικοτητες που πηραν την κατασταση στα χερια τους. Με μοναδικα εφοδια την αποφασιστικοτητα, τον επαγγελματισμο, τη καλη οργανωση, το σεβασμο στη δημοσιογραφια και το αναγνωστικο κοινο αντιστρεφετε το κλιμα. Δουλευετε παρα πολλες ωρες με μερακι, αυτοθυσια και συνεπεια κοντρα σε πολλα μετωπα. Χωρις αφεντικα, ακριβοπληρωμενους διευθυντες και αρχισυντακτες, καμαριλα, συμφεροντα και αλληλουπονομευσεις. Χωρις το φοβο να χασετε τη δουλεια την οποια σας στερησαν μεν αλλα με τοση ειλικρινεια διεκδικειτε και ηδη εχετε κερδισει. Μεγαλο το μαθημα για ολους μας. Αληθεια ΞΥΠΝΑΜΕ;

Ανώνυμος είπε...

Μprabo paidia !!! Me dynami emrpos. Oloi mazi. Me koyragio kai aftothysia. Me deiliazete. Tora deixnete se olous ti axizete. Kai se emas ti eprepe na eixame kanei tosa xronia.