Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Φαραωνικές υπερβολές

Τα ήδη πασίγνωστα στοιχεία στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ για το πώς οδήγησε η Γιάννα Αγγελοπούλου και οι συνεργάτες της τον Ελεύθερο Τύπο στο ναυάγιο, παρουσιάζονται, με κάποιες μεγαλύτερες λεπτομέρειες στον κυριακάτικο Τύπο. Το «Παρόν» χαρακτηριστικά αναφέρει:

1.Το μισθολόγιο που παρέλαβε το 2006 η Γ.Αγγελοπούλου ήταν 330.000 ευρώ το μήνα και το 2008 ανέβηκε στα
16,1 εκατ. ευρώ το έτος (σ.σ. 1,3 εκατ. ευρώ το μήνα, δηλαδή πάνω από τέσσερις φορές μεγαλύτερο από πριν).

2.Σε αυτό το διάστημα απολύθηκαν μέσω της «εθελουσίας εξόδου»
55 άτομα
με κόστος για την εταιρεία, άνω των 3 εκατ. ευρώ. Προσελήφθησαν δε, τουλάχιστον 100...

3.Τα έξοδα διαχείρισης της εταιρείας «Ελεύθερος Τύπος» ανέρχονταν σε 1,1 εκατ. ευρώ το 2006 και σε 4,7 εκατ. το 2008.

4.Η δαπάνη για υπηρεσίες προς τρίτους αυξήθηκε από 900.000 σε
1,5 εκατ. ευρώ
.

5.Η κ.Αγγελοπούλου επίσης έκλεισε το ιδιόκτητο τυπογραφείο στον Αλιμο και έβγαζε την εφημερίδα στην Τυποεκδοτική. Το αποτέλεσμα ήταν τα έξοδα, από 900.000 να φτάσουν στα … 9 εκατομμύρια.

6.Η μεταφορά της εφημερίδας από τον Αλιμο στο Μαρούσι, στο κτίριο Blue Land, έβαζε μέσα την εταιρεία κατά 1,5 εκατ. ευρώ το έτος. Ποσά βέβαια, τα οποία πληρώνονταν στην εταιρεία Blue Land Κτηματική του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου (σ.σ. το κτίριο αγοράστηκε με λίζινγκ από εταιρεία της οικογένειας Λάτση).

Αυτά σε πολύ χοντρές γραμμές, οδήγησαν το «μαγαζί», μέσα σε δυόμισι χρόνια, να έχει έλλειμμα, όπως ισχυρίζεται το ζεύγος Αγγελοπούλου, 75 (!) εκατ. ευρώ. Τα στοιχεία του «Παρόντος» βέβαια, δίδουν μια εικόνα, αλλά απαιτούνται και αρκετά άλλα στοιχεία, προκειμένου να φανούν οι «φαραωνικές» υπερβολές που οδήγησαν στο ναυάγιο. Και πολλά από αυτά, οι «άνθρωποι» του ζεύγους τα κρατούν επτασφράγιστα μυστικά και δεν τα δίδουν στους εργαζόμενους.

@ Να σημειωθεί πως το κόστος των αποζημιώσεων που θα δοθούν μετά το λουκέτο, ανέρχεται σε 7,5 εκατομμύρια ευρώ. Σε αυτά όμως, περιλαμβάνονται οι αποζημιώσεις των υψηλόβαθμων στελεχών της εταιρείας, των οποίων οι αμοιβές εμφανίζονται υπέρογκες ακόμα και σε σχέση με τον πλέον υψηλό δημοσιογραφικό μισθό.
Βέβαια, με τα χρήματα που δίδονται για αποζημιώσεις θα μπορούσε να λειτουργήσει η εφημερίδα για αρκετούς μήνες ακομα, ώστε να αναζητηθεί σε αυτό το διάστημα βιώσιμη, εναλλακτική, λύση. Η κ.Αγγελοπούλου όμως, ως άλλη Μαρία Αντουανέτα, επέλεξε να δώσει … παντεσπάνι στο λαό!

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΘΟΔΩΡΕ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ
ΣΤΕΙΛΕ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ...

ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ....

Ανώνυμος είπε...

Το να χάνεις είναι ζήτημα μεθόδου, όπως έλεγε και ο συγγραφέας, ο Σεπούβελντα. Αλλά που να τα πιάσει τόσο ψηλά γράμματα η μις.

Ανώνυμος είπε...

Γράφετε: "Η κ.Αγγελοπούλου επίσης έκλεισε το ιδιόκτητο τυπογραφείο στον Αλιμο και έβγαζε την εφημερίδα στην Τυποεκδοτική. Το αποτέλεσμα ήταν τα έξοδα, από 900.000 να φτάσουν στα … 9 εκατομμύρια".

Ενδιαφέρον και μεγάλο το ντήλ με το ΚΚΕ. Ετσι εξηγείται το ότι η εφημερίδα παρα-πήγαινε στα μαλακά το ΚΚΕ; Με την ευκαιρία, το ΚΚΕ πρέπει να έχασε πολλά λεφτά από το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου. Λέγεται ότι είχε κάνει σημαντικές επενδύσεις και προσλήψεις για να "εκδίδει" τη Γιάννα. Αραγε, η Γιάννα θα καλύψει τη χασούρα του ΚΚΕ (για έχει και την ανοχή του); Ή, όπως μαθαίνω, ακόμα το ΚΚΕ έχει στα χέρια του μόνον "πέτσινες" επιταγές της Γιάννας; Και ξέρετε, ο Περισσός δεν παίζει όταν πρόκειται για ... έσοδα. Ωπα, αν δεν τα βρούν, βλέπω ο επόμενος ιδιοκτήτης του ΕΤ να ναι το ΚΚΕ... Χαχαχαχα!

Ανώνυμος είπε...

Τα προβλήματα γράφονταν δεξιά και αριστερά καιρό τώρα, αλλά αγρόν ηγόραζε η Γιάννα. Ιδού μια ανάρτηση το Μάϊο του 2008 σε μπλόγκ (http://www.antinews.gr/?p=2136).

"Αναμφισβήτητα αρκετά από τα προβλήματα τόσο του σταθμού όσο και της εφημερίδας της ακόμα «νέας»νεοεισελθούσης στο χώρο των ΜΜΕ, κ. Γ. Αγγελοπούλου, οφείλονται σε κάποια από τα στελέχη που «φυτεύτηκαν» σε καρέκλες-κλειδιά. Το κυριότερο όμως, είναι ότι τα συγκεκριμένα ΜΜΕ είναι ευνουχισμένα σε επίπεδο πολιτικής, κοινωνικής και οικονομικής παρέμβασης. Τα δε δημοσιογραφικά αντανακλαστικά, είναι επιεικώς καθυστερημένα. Και, όπως είναι φυσικό, εκεί που βασιλεύουν οι λογικές της «παρέας», κυριαρχεί η μετριότητα και οι αποκλεισμοί. Το αποτέλεσμα είναι ότι μόλις προ εβδομάδος, ο Ε.Τ. της Κυριακής κατρακύλησε στα 72.000 φύλλα (κινιόταν στα 110-120.000). Η ίδια εφημερίδα βρίσκεται μόλις στην έκτη θέση διαφήμισης μεταξύ των Κυριακάτικων. Ενώ όμως τα έσοδα δεν πάνε καλά, τα έξοδα αυξάνονται. Λέγεται ότι το 2007 θα κλείσει με μείον 25 εκατομμύρια, ότι κάθε μήνα η εφημερίδα μπαίνει μέσα περί τα τρία εκατομμύρια και ότι το μισθολόγιο, εξαιτίας των παχουλότατων μισθών των διευθυντικών στελεχών, έχει εκτοξευθεί στα ύψη".

Ανώνυμος είπε...

Για να μην ξεχνιόμαστε. Επειδή πολλά μας έχουν πεί αυτές τις εβδομάδες από τη στιγμή που έκλεισε ο ΕΤ, καλό είναι να μπούν ορισμένα πράγματα στη θέση τους. Θυμάστε που είχε βγεί ο εφοπλιστής Μαρινάκης (Μητσοτακέϊκο) και έλεγε στα κανάλια ότι αυτός απλά μια εμπορική πράξη έκανε όταν πούλησε τον Ελ.Τύπο στη Γιάννα; Να θυμήσω ότι το 2006 ο Μαρινάκης, μαζί με μια παρέα εφοπλιστών, αγόρασαν τον ΕΤ και μέσα σε μισή ώρα τον μεταπούλησαν. Εντονη όμως, είναι η υποψία, αν όχι η βεβαιότητα, ότι είχαν κάνει συμφωνία κάτω από το τραπέζι με τη Γιάννα πολύ πιο πρίν.

Ε, λοιπόν, θυμάστε που όταν έσκασε το σκάνδαλο Ζαχόπουλου (2007-08), βγήκε ότι ο μεγαλοεπιχειρηματίας, Λασκαρίδης (ποιος πρώην πρωτοκλασάτος του ΕΤ και της Γιάννας είναι κολλητός της οικογένειας Λασκαρίδη;), ήθελε να αγοράσει το Πρώτο Θέμα του θεμομακισμού; Τότε έγινε γνωστό ότι ο Μαρινάκης είχε συναντηθεί με τη Γιάννα. Ειπώθηκε ότι η συζήτηση μπορεί να αφορούσε το ΠΘ. Όπως και να’χει, διαχρονικά φαίνεται ότι οι δυό τους έχουν επαφές. Αρα, μην προσπαθεί να μας αλλάξει άποψη ο κ.Μαρινάκης.

Ανώνυμος είπε...

Λευτέρης Κουσούλης, σύμβουλος της Γιάννας, σε συνέντευξή του στην «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία» (17/12/2006), εμμέσως πλήν σαφώς για Καραμανλή και ενδεχόμενο εκλογών: «Όλες οι εκλογές είναι πάντοτε ανοιχτές. Εξάλλου, συχνά βλέπουμε πολλούς να τις κερδίζουν το βράδυ της Κυριακής και να τις «χάνουν» το πρωί της Δευτέρας». Οχι ότι τον άδειαζε, έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Τέλος 2007. Η Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε γκάλοπ για την εαυτό της. Δεν έκανε και κανένα για τον ΕΤ;

Εταιρεία δημοσκοπήσεων λοιπόν, τηλεφωνούσε και ρωτούσε, μεταξύ των άλλων, τι πιστεύουν οι πολίτες για τα κόμματα, την κυβέρνηση και την πολιτική κ.ο.κ. Στο τέλος όμως, τους έβαζαν ερωτήματα που αφορούσε την κα Γιάννα Αγγελοπούλου. Π.χ. «τι πιστεύουν» γι αυτήν, για την «ικανότητα οργάνωσης των Ολυμπιακών» κ.ο.κ. Ηταν προφανές ότι προσπαθούσε και μέσω της εφημερίδας, του σταθμού και χορηγιών (για παράδειγμα προς τον Λαμπράκη και το Μέγαρο Μουσικής) το πολιτικό της προφίλ. A propos, μήπως το γκάλλοπ το πλήρωσε ο Ελεύθερος Τύπος; Ετσι για να ξέρουμε και από που φεσωνόταν το μαγαζί.

Ανώνυμος είπε...

Ο σύζυγος της κ.Μπακογιάννη, Ισίδωρος Κούβελος, είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Διεκδίκησης των Μεσογειακών Αγώνων 2013. Λέγεται ότι είχε και έχει τη στήριξη της Φάνης Πάλλη – Πετραλιά. Το Γραφείου Τύπου της Επιτροπής το έχει ο τελευταίος διευθυντής που έβαλε και την ταφόπλακα στον Ελεύθερο Τύπο, Σεραφείμ Κοτρώτσος. Ο κ.Κούβελος είναι και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιππασίας, στην οποία σπόνσορ ήταν η Ζημενς. Ο κ.Χριστοφοράκος μάλιστα, έχει φωτογραφηθεί με τον κ.Κούβελο σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας. Το ζεύγος Αγγελοπούλου είχε παραβρεθεί τον Ιούλιο του 2006 στο γάμο του υιού της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι. Το ίδιο και ο κ.Χριστοφοράκος. Ο τελευταίος λέγεται ότι τα πήγαινε πολύ καλά με το Μητσοτακέϊκο, και η Γιάννα καθόλου καλά με το Καραμανλέϊκο (ο Κοτρώτσος ίσως με τον Ρουσόπουλο, αλλά αυτός τι σχέση έχει με τον Καραμανλή;). Ανθρωποι του περιβάλλοντος του ζεύγους είχαν χειριστεί κάποιες πτυχές κρίσιμων και πανάκριβων προμηθειών των Ολυμπιακών Αγώνων. Το ίδιο και η Ζημενς και ο κ.Χριστοφοράκος. Ο κ.Κοτρώτσος ήταν επικεφαλής του τομέα επικοινωνίας του «Αθήνα 2004». Λέγεται ότι έγινε εκλεκτός της Φάνης Πάλλης Πετραλιά, η οποία ήταν τότε υπεύθυνη της Ν.Δ. για το 2004. Η κ.Πετραλιά φημίζεται για τις πολύ καλές σχέσεις της με την κ.Γιάννα Αγγελοπούλου. Η Κ.Πετραλιά όμως, είναι σήμερα –και- υπουργός Απασχόλησης και καλείται να λύσει το πρόβλημα του λουκέτου που έβαλε η Γ.Αγγελοπούλου στον ΕΤ. Καλά, και νομίζετε ότι αυτή η γυναίκα θα βοηθήσει –για τα νόμιμα μιλάμε- τους 470 εργαζόμενους; Τους έχει κιόλας πουλήσει.

Επεται συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Γράφτηκε πριν από δυόμισι χρόνια, και αντικατοπτρίζει απόλυτα την πραγματικότητα:

Ο αλμοδοβαρικός «Ελεύθερος Τύπος» και η σύγχυση της κας Γιάννας

“Προσπαθώ διαρκώς να φέρω τον κόσμο σε κάποια αρμονία με τη δική μου φύση…”
Μπέρναρ Σώου
Το φουτουριστικό σπίτι, χτισμένο στην κορυφή του λόφου της Φιλοθέης επιτρέπει στο γοητευτικό μελαχρινό κορίτσι ν’ ατενίζει το L. Αthens με σηκωμένο το φρύδι καθώς φυσάει το καπνό του πούρου μακριά από το πρόσωπό της. Το πρωί της Τετάρτης 23 Μαΐου, μπόρεσε επιτέλους να πιάσει στα χέρια της -δίχως να κινδυνεύει να μείνουν σημάδια από μελάνι στα περιποιημένα δάχτυλα της- το πρώτο φύλλο της ανανεωμένης εφημερίδας της. Το ακριβό χαρτί και η άψογη δουλειά της εκτυπωτικής εταιρίας του Κομμουνιστικού Κόμματος επέτρεψαν στον Ελεύθερο Τύπος να δένει τέλεια με τα υπόλοιπα έπιπλα του σπιτιού. Ήταν τίγκα στη πολυτέλεια. Τόσο που ακόμη κι ο τελευταίος άξεστος αλβανός στην ιχθυόσκαλα, θα δίσταζε να τυλίξει σ’ αυτό το χαρτί ένα κιλό τσιπούρες .Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου, είχε μηδενίσει το κοντέρ της ιστορικής εφημερίδας της δεξιάς κι είχε αρχίσει να μετράει από την αρχή τις μέρες της δικής της εποποιίας. Αρ. φύλλου 1! -για όσους δεν κατάλαβαν.
Μόνο που στο παρθενικό εγχείρημα της στο χώρο του Τύπου, η Αλμοδοβαρική σύγχυση περισσεύει. Κατ’ αρχήν το μόνο που θυμίζει τον Ελεύθερο Τύπο είναι τ’ όνομά του.
Η κα Γιάννα και οι ισπανοί ματαντόρ δεν αρκέστηκαν στην ανανέωση του φύλλου και στον επανασχεδιασμό, αλλά έφτιαξαν στη κυριολεξία μια άλλη εφημερίδα μην υπολογίζοντας καν στην οποία δεξαμενή δεξιών αναγνωστών αλίευε χρόνια τώρα η εφημερίδα. Απορία: Γιατί η κα Γιάννα δεν έβγαλε μια καινούργια εφημερίδα με άλλο -πιο μοντέρνο τίτλο και λογική που ν’ αντανακλά το σήμερα, όπως η ίδια το αντιλαμβάνεται; Πως θα συνέλθουν οι πρώην αναγνώστες της εφημερίδας (συντηρητικοί οικογενειάρχες, καραβανάδες, αστυνομικοί και πάει λέγοντας) από το σόκ της νέας εφημερίδας; Είναι όμως ο νέος Ελεύθερος Τύπος, μια νέα πρόταση εφημερίδας; Κατά τη γνώμη μας, όχι. Ακόμη και το περίφημο layout των ισπανών μπάζει άγρια μια και απουσιάζουν οι πιο φρέσκιες γραμματοσειρές και η ευρηματικότητα στο στήσιμο. Ακόμη και οι φωτογραφίες είναι υποτονικές. Η θεματική ταξινόμηση είναι χαοτική, πράγμα που δεν επιτρέπει στον αναγνώστη να δεθεί με την εφημερίδα. Αλλά για ποια εφημερίδα μιλάμε; Το νέο έντυπο μοιάζει να ζει στο κόσμο του και είναι άδικο για κάποια αξιόλογα περιοδικά που κυκλοφορούν να το ταυτίζει κανείς απαξιωτικά με περιοδικό. Θα μπορούσε να είναι μια ειδική έκδοση κάποιας άσχετης με τη δημοσιογραφία εταιρίας, τα στελέχη της οποίας εκφράζουν τις ανησυχίες τους για το περιβάλλον, την υγεία και τα σχετικά. Δεν υπάρχει νεύρο, δεν υπάρχει άποψη, δεν υπάρχει δημοσιογραφία. Υπάρχει πανάκριβο χαρτί -απ’ έξω άνεση κι από μέσα μια μουσική-κάτι σαν τις 4 εποχές του Βιβάλντι- που τρεμοσβήνει. Θα κερδίσει το στοίχημα η κα Αγγελοπούλου; Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς. Εάν μέσα στις προσφορές της συμπεριλάβει και μεζονέτες σχεδιασμένες από τον Καλατράβα, θα ξεπουλάει. Μόνο που το στοίχημα της δημοσιογραφίας -στη σύγχρονη έκδοση του- δείχνει να το ‘χει χαμένο-εκτός κι αν δεν την ενδιαφέρει. Μ’ αυτή την εφημερίδα δεν μπορεί να κάνει πολιτική παρέμβαση αλλά ωραίες δεξιώσεις με βεγγαλικά στον κήπο του σπιτιού της και καλεσμένους τον Ηλία Ψινάκη, τον Κώστα Μαρτάκη, τις αδελφές Μαγγίρα κι άλλα φρικιά της σόου μπίζ…
Βασίλης Μπόνιος

alexis32 είπε...

Agapitoi filoi ,

ginete polis logos teleytea gia tis apolisis prosopikou ston el.tipo kai city fm.Sigoura exoume dio dedomena ,
1.oti menoun xoris douleia 450 atoma pou einai para polla
2.mia ependisi se xrimata prosopiko egatastasis xanete.

tora oi eidimones anti na pirovoloun kai na krinoun as vroun lisi ,politikoi mme gramatis kai fariseoi.

to simperasma omos pou thelo nakatalixso kai xoris na parexigitho niotho tous apolimenous kai tis oikogenies tous,einai oti se mia xora 11.000.000 pos einai dinaton na epivionoun 10 kathimerines efimerides kai alles toses kiriakatikes kai se sindiasmo kai athlitikon efimeridon?
poios tis diavazi mporoun na stathoun me toso mikro anagnostiko koino?me liges diafimisis?h telika h mania ton epixirimation na ginoun kanalarxes kai megistanes tous odigi se lathos ependisis?oi opadikes efimerides omadon alla kai komaton den mpori kathe mia na exi apo 3-4!
to pasok ipostirizete apo NEA-VIMA-ETHNOS-ELEYUEROTIPIA-PROTOTHEMA

N.D APO REALNEWS-KATHIMERINI-APOGEYMATINI-AYRIANI KAI TON ELEUTHERO TIPO.
roto pos epivionoun?

ta simperasmata dika sas gia na min xanakleme kai se merikous mines!!!!
otan oso thimame otan eimoun fititis stin agglia upirxan 4-5 megales efimerides
kai oxi 15 me plithismo xoras 60.000.000 ek kai oxi 11

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστά Αλέξη τα λές. Τα λέμε κι εμείς εδώ και πολλά χρόνια και τα γράφουμε. Το θέμα είναι ότι έκλεισε μια μεγάλη εφημερίδα τριάντα ετών. Είναι μια εφημερίδα που πάντα κινιόταν μεταξύ της πρώτης πεντάδας (ηταν και πρώτη με μεγαλύτερη κυκλοφορία από τα Νεα). Δεν κλείνεις έτσι απλά μια τέτοια εφημερίδα. Την εκσυγχρονίζεις, και προχωράς μπροστά.

microsoul είπε...

Από τα απλά νούμερα που παρατίθενται στο θέμα γίνεται άμεσα αντιληπτό ότι τα έξτρα κόστη που φόρτωσαν οι ειδήμονες στον Ελεύθερο Τύπο ανέρχονται περί τα 27 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Αν αφαιρεθούν από τα 30 εκατ. ευρώ που μπήκε μέσα η εφημερίδα το 2008 τότε μένει ζημιά 3 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, μόλις 300.000 ευρώ περισσότερα από τις τελευταίες ζημίες που κατέγραψε ο ΕΤ επί Ιδρύματος Λίλιαν Βουδούρη το 2005, πριν την αγορά από την Αγγελοπούλου!
Φαίνεται λοιπόν ή όχι η κακοδιαχείριση; Θα έκλεινε η εφημερίδα με ζημιές 3 εκατ. ευρώ το 2008; Οταν τα Νέα χάνουν 10 εκατ. και ο Πήγασος πάνω από 20 εκατ.; Οταν ο ΔΟΛ έχει χρέη πάνω από 260 εκατ. ευρώ;
Πολλή «μαυρίλα» και υπόγειο χρήμα βρωμάει εδώ πέρα. Κάποιοι σύμβουλοι έφαγαν με τη σέσουλα αφορολόγητα από τα χεράκια της Lady G, πίσω από την πλάτη του κυρ Θόδωρου. Και όταν το πήρε χαμπάρι τα γκρέμισε όλα.
Και βέβαια την πλήρωσαν οι εργαζόμενοι με τα 1000, 2000 ή 3000 ευρώ μισθό (πάνω από το 80% του προσωπικού) και όχι τα 20-30 κεφάλια των 10000 έως 55000 ευρώ μηνιαίως (τα 35000 μαύρα, έτσι; Για να μην ξεχνιόμαστε)

Ανώνυμος είπε...

Μα ελατε τωρα, υπαρχει σημερα ανθρωπος προθυμος να παρει αμοιβη 35.000 ευρω μαυρα; Να ειναι δημοσιογραφος και να δεχτει τετοιο διακανονισμο; Α, μπα δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Μα που ζουμε.

microsoul είπε...

Δυστυχώς υπάρχουν αρκετοί. Αλλά ακόμη δυστυχέστερο είναι το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους τα δίνουν για να κάνουν τα παιχνίδια τους. Και την επόμενη στιγμή πετούν στο δρόμο 340 εργαζόμενους στην εφημερίδα και το portal και άλλους 120 στο ραδιόφωνο...
Πάντα τέτοια βρε. Τρελή επιτυχία, δημοσιογραφική και επιχειρηματική. Ακόμη μία νίκη της Δημοκρατίας.
ΝΤΡΟΠΗ

Ανώνυμος είπε...

Κ. Θοδωρε εσεις εχετε τη φημη σοβαρου επιχειρηματια. Πως ειναι δυνατον να μην υποψιαστηκατε οτι τα τρια αυτα χρονια χανονταν υπερογκα ποσα, κατα αναντιστοιχο προς το αποτελεσμα τροπο; Δεν ζητησατε να δειτε τις αναλυτικες καταστασεις; Δεν ρωτησατε να μαθετε πως κατανεμονται σε μισθους στελεχων, προσωπικου και σε διαφορα λειτουργικα εξοδα; Δεν αντιληφθηκατε οτι οι λιγοι αμοιβονταν με αστρονομικα ποσα και οι πολλοι με ελαχιστα; Δεν βρεθηκαν καποιοι συνεργατες σας να επισημανουν αυτη την ανακολουθια ως προς την συνολικες επιδοσεις της εφημεριδας; Δεν ζητηθηκαν ευθυνες απο τους ακριβοπληρωμενους; Και στη βαση αυτη γιατι την οικονομικη καταστροφη που προκαλεσαν τα στελεχη να την πληρωσουν οι απλοι εργαζομενοι; Οσο και αν οι αποζημιωσεις ακολουθουν πιστα το νομο προφανως δεν μπορουν να υποκαταστησουν την απωλεια εργασιας.

enas είπε...

Ο κ θοδωρος απλά ξύπνησε ένα πρωι και βαρέθηκε να πληρώνει τα παιχνίδια της κυρίας του. Του ειπε και ο αλλος κ. Θόδωρος, ο οικονομικός του, ότι έτσι όπως πας θα χανεις μισό καράβια κάθε μήνα, πήρε ανάποδες και το έκλεισε το μαγαζί αδιαφορώντας για τον κόσμο.
Αν περιμενεις ευαισθησίες από τετοιους ανθρωπους εχασες απο χερι.
Της εδωσε ενα παιχνιδάκι, είδε καποια στιγμη ότι δεν τον παίρνει να το χρηματοδοτεί και τέλος.
Ειπε και ο Καραμανλής ότι στηρίζει Παπούλια χαθηκε και η τελευταία ελπίδα της κυράς να μπει στο προεδρικό και από δς πάνε κι αλλοι....