Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον... άγγελο του τυπογραφείου

Ο δαίμων αυτή τη φορά δεν ήταν στο Τυπογραφείο… Εκεί, αντίθετα βρισκόταν ο φύλακας – άγγελος του Εναλλακτικού Τύπου. Έχει όνομα , διεύθυνση και ευαισθησίες που τις αποδεικνύει εμπράκτως και όχι με λόγια. Ευχαριστούμε τον Κώστα Μπάρλα (Πιεστήρια: Διεθνές Δίκτυο Μέσων ΕΠΕ) που έθεσε στη διάθεση του Εναλλακτικού Τύπου το τυπογραφείο, παρέχοντας δωρεάν εκτύπωση και χαρτί, για να φτάσει εκεί που ανήκει, στα περίπτερα και τους πολίτες, το περασμένο Σάββατο 11 Ιουλίου.

Οι εργαζόμενοι στον «Ελεύθερο Τύπο»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγόρασα τέσσερις εφημερίδες σήμερα και τις μοίρασα σε φίλους και γνωστούς κάνοντας γνωστό τον αγώνα σας!

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ - ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΑΣ!!

Ανώνυμος είπε...

To περιπτερο μου ειχε οκτω αγορασα τις τρεις για να τις δωσω σε φιλους μου. Ο περιπτερας μου ειπε το μεσημερι του Σαββατου οτι ειχε πουλησει αλλες τρεις και υπηρχε ενδιαφερον. Με χαρα βλεπω οτι σας υποστηριξαν παρα πολλα μπλοκ. Ολοι ελεγαν ενα καλο λογο για το πρωτοσελιδο και τα θεματα σας. Και παροτρυναν τους αναγνωστες να την αγορασουν. Λοιπον παμε για τα καλυτερα.

microsoul είπε...

Οι Ελεύθεροι... Απολυμένοι του Blue Land center έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Συγχαρητήρια σε όσους έβαλαν ένα λιθαράκι σε αυτήν την πρωτόγνωρη προσπάθεια εδώ και 35 χρόνια. Το πρώτο αγωνιστικό φύλλο μετά από το 1974. Και έπεται και συνέχεια...

Τσαλαπετεινός. είπε...

Παιδιά μπράβο για την προσπάθεια και για το αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να ανεβάσω στο buzz το άρθρο του Γ. Αυγερόπουλου
"Βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας"

Υπάρχει σε ηλεκτρονική μορφή -αν ναι μπορείτε να μου στείλετε το λινκ;

Σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια