Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Πάμε πλατεία…Παναγούλη


Είμαστε εδώ και επιμένουμε. Μουσικά αυτή τη φορά. Παλεύοντας με λουκέτα και τυπογραφικά, (του «Εναλλακτικού Τύπου»), γενικές συνελεύσεις και διαβουλεύσεις με τον εκκαθαριστή, χωρίς τηλέφωνα αλλά με ηθικό…ακμαιότατο, καταφέραμε να διοργανώσουμε και συναυλία! Οι εργαζόμενοι του Ελεύθερου Τύπου, του Τύπου της Κυριακής και του portal www.e-tipos.com, σας προσκαλούμε στο party μας. Μια μουσική βραδιά για να τα πούμε, να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε με live εμφανίσεις καλλιτεχνών και γκρουπ που αγαπάμε και μας αγαπούν. Ραντεβού το Σάββατο 18 Ιουλίου- μόλις πέσει ο ήλιος- στην πλατεία Παναγούλη στον Αγ. Δημήτριο (σταθμός Μετρό Αγ. Δημήτριος). Δωρεάν είσοδος για... Ελεύθερους και Εναλλακτικούς Τύπους. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μείνετε συντονισμένοι στο blog μας.

Μη λείψει κανείς!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες???

Ergazomenoi Eleftheros Tipos είπε...

Από αύριο... Stay tuned!

microsoul είπε...

ET Ολέ. Χέστο τον... Τιέστο.
Οι σαμπάνιες στο Mercedes για τους γιούς του ζεύγους και των υπουργών, με τη συνοδεία του DJ της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και την ύπαρξη αιθέριων καλοπληρωμένων υπάρξεων στερούν χρήματα (110.000 ευρώ) που θα μπορούσαν να ανακουφίσουν δεκάδες εργαζόμενους με σοβαρές ανάγκες διαβίωσης και επιβίωσης.
Αντ' αυτού οι εργαζόμενοι παλεύουν για μια ελπίδα στο αύριο. Ολοι λοιπόν στη συναυλία στήριξης, όχι μόνο αυτών των απολυμένων, αλλά και δεκάδων άλλων που έπεσαν θύματα της άγριας εκμετάλλευσης της κρίσης από τους εργοδότες, με αφορμή την «περικοπή κόστους σε δύσκολες στιγμές»

Γ.Μ είπε...

Θα περιμένουμε λεπτομέριες, αλλά ούτως ή άλλως θα είμαστε εκεί, μαζί σας. Όπως είμαστε μαζί σας 26 χρόνια, με τον Ελεύθερό Τύπο, αλλά και πλέον με τον Εναλλακτικό ΕΤ.

Ανώνυμος είπε...

Μας κρατατε σε αγωνια, αλλα χαλαλι σας

manos είπε...

θα είμαστε εκεί!