Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Εναλλακτικός Τύπος: Είμαστε ο Τύπος σας (pdf)


Διαβάστε σε pdf (μ' ένα κλικ εδώ) όλα τα θέματα του Εναλλακτικού Τύπου που κυκλοφόρησε το Σάββατο 11/07/2009:
1. ΕΤΑΚ: Αντισυνταγματικό το ειδικό τέλος. Οι μαθηματικοί τύποι για τις αξίες των ακινήτων καθορίστηκαν βάσει υπουργικών αποφάσεων και όχι βάσει νόμου, όπως προβλέπει το Σύνταγμα.
2. Πανελλαδικές: Στο φως τα αρχεία των εξετάσεων. Κρίνεται η αξιοπιστία της διαδικασίας βαθμολόγησης, καθώς από τον Οκτώβριο ανοίγουν τα βαθμολογικά κέντρα όπου φυλάσσονται τα γραπτά.
3. Golden Boys: Πρωταγωνιστές στις απάτες. Το 60% των ατασθαλιών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που έχουν καταγραφεί πανευρωπαϊκά έγινε από στελέχη των ίδιων των εταιριών.
4. Η αθρωπογεωγραφία της ανεργίας και ο εργασιακός Μεσαίωνας
Επίσης, δημοσιογράφοι και σκιτσογράφοι από ελληνικά κια ξένα ΜΜΕ καταθέτουν την άποψή τους για την κρίση στην ενημέρωση
Κατεβάστε το 1ο τεύχος του ΕΤ των εργαζομένων μ' ένα κλικ εδώ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κλουζώ, ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος, γράφει το "τρωκτικό", ανέφερε ότι «υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και για την εφημερίδα και για τον ραδιοσταθμό».

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Έχω την εντύπωση οτι και τα δύο link είναι το ίδιο αρχείο!

Συνεχίστε την εξαίρετη δουλεία! Πραγματικά είναι κάτι πρωτόγνωρο!

Λάμπρος

Ανώνυμος είπε...

Ε, αφου υπαρχουν ενδιαφερομενοι γιατι να κουραστει ο κ. Πανος; Γιατι δηλαδη να δειξει περισιο ενδιαφερον αφου λυνεται... ετσι το προβλημα; Ασε που αν ηταν πιο ενθερμος υποστηρικτης των εργαζομενων θα παρεξιγιοταν απο τα αφεντικα του. Αλλωστε για τα περι ενδιαφεροντος πιθανον να τα γνωριζει το... δοκιμαστικο διοικητικο συμβουλιο της ΕΣΗΕΑ απο καιρο οποτε σε λεει γιατι να αναμιχθουμε εμεις, τι δουλεια εχουμε με αυτα τα πραγματα. Και γιατι να παμε στα γραφεια της εφημεριδας να μιλησουμε στους εργαζομενους. Το μπελα μας γυρευουμε τωρα; Ας τους επιχειρηματιες να τα βγαλουν περα μονοι τους. Γεια σου ΕΗΣΕΑ εξ αποστασεως. Η μηπως αει γεια σου.

Ανώνυμος είπε...

Μηπως ο κ. Πανος και η ομηγυρη του να ανοιξουν πρακτορειο ειδησεων εσωτερικης κυκλοφοριας για αναξιοπαθουντες δημοσιογραφους; Θα βγουν και απο τον κοπο να εκδιδουν ανακοινωσεις, να πηγαινουν ποτε ποτε στα μαγαζια με τεθλιμενο υφος προκειμενου να συμπαρασταθουν στα προβληματα των εργαζομενων. Ασε που ετσι θα εχουν διασφαλισμενο οτι δεν θα υποστουν τις επιπτωσεις του πολιτικου κοστους και της... συγκρουσης με εκδοτες.

Ανώνυμος είπε...

Paidia giati exete anartisei to sxolio peri endiaferontos gia tin Efimerida kai to stathmo? Emeis den eidame pouthena sto Troktiko na ginetai tetoio sxolio

Ergazomenoi Eleftheros Tipos είπε...

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/city_15.html

Το link στο troktiko περί ενδιαφέροντος για το City και τον Ελεύθερο Τύπο