Τρίτη 14 Ιουλίου 2009

Ο ευρών αμειφθήσεται...


Ποια εργαζόμενη του ΕΤ, (ξανθιά με συγκεκριμένο dress code) συνδικαλίστρια… περγαμηνών με μεγάλες φιλοδοξίες, δεν έχει πατήσει στην εφημερίδα από τη μέρα της είδησης του λουκέτου;

Και για να σας βοηθήσουμε, την ψηφίσατε ώστε το χέρι σας ν’ αγιάσει…

80 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να βάλουμε amber alert στις εθνικές οδούς, μην εξαφανίστηκε...

someone13 είπε...

Τα "Νέα της Εννυς" κυκλοφόρησαν!!!

mia apo emas είπε...

Πες μας τα νέα σου Εννυ.Τα δικά μας τα μαθαίνεις από τον "Ενναλακτικό Τύπο"...

sobola είπε...

Μα ποια νά'ναι?? Ποια νά'ναι βρε παιδιά κι έχω ανάγκη την αμοιβή η άνεργη???

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να... ψήνει το Σόμπολο να την κάνει πρόεδρο...

Dikastikos είπε...

Μην είναι αυτή που αναφωνούσε στους διαδρόμους "η Γιάννα είναι φίλη μου" όταν μάθαμε ότι αγοράστηκε ο ΕΤ από την κυρία;

Κομαντάντε Μαρκος είπε...

Είστε κακεντρεχείς! Δεν έρχεται για να μην χαλάσει με τα τακούνια της τα πατώματα του Blue Land...

Ανώνυμος είπε...

Ας όψονται αυτοί και αυτές που την (τον) ψήφισαν. Γιατί αν έχουμε τέτοιους συνδικαλιστές να κλείσουμε το μαγαζί που λέγεται ΕΣΗΕΑ. Τα ακούς Πάνο μου... Κράζουν την εκ δεξιών σου...

Ανώνυμος είπε...

Ασφαλως και ξερουμε. Μην κυττατε που προς το παρον δεν γραφουμε πληρως το ονομα της. Αληθεια τι ακριβως εγραφε στην εφημεριδα το τελευταιο καιρο; Εμφανιζοταν για λιγο και μετα εφευγε για ... ζημωση με το (Σο) ποπολο; Η μηπως και αυτη ηταν κομμενη και δυσαρεστημενη; Παντως σε μια απο τις φωτογραφιες της πορειας πρωτη πρωτη φατσα καρτα. Ε, εκει μας βλεπουν. Καναλια φωτορεπορτερς, πολιτικοι. Ξερετε πως ειναι αυτα.

Ανώνυμος είπε...

Ποια είναι τελικά

Ανώνυμος είπε...

Τι κυκλοφορία είχε το πρώτο φύλλο του ΕΤ τελικά;
Θα υπάρξει δεύτερο;

Αυτόπτης και Αυτήκοος Μάρτυς είπε...

Εγώ λέω ότι είναι αυτή που είχε πάρει τηλέφωνο απο την εφημερίδα τον Μπόμπολα, τον Καρατζαφέρη και όλους τους Γιώργους του σιναφιού από τον Τράγκα μέχρι το Λιάγκα για χρόνια πολλά του Αγίου Γεωργίου. Τρεις ώρες από το τηλέφωνο της εφημερίδας και η Γιάννα πλήρωνε...

Ergazomenoi Eleftheros Tipos είπε...

Αγαπητέ φίλε, αύριο οι πληροφορίες για την κυκλοφορία του Εναλλακτικού Τύπου. Ελπίζουμε ότι αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε και δεύτερο φύλλο...

Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη!

Ανώνυμος είπε...

Aφου ειναι φιλες με την κυρια γιατι δεν εισηγειται να ξαναλειτουργησει η εφημεριδα; Να παρεμβη συνδικαλιστικα βρε παιδι μου. Αληθεια πως ειχε καταφερει να εχει δυο τουλαχιστον δουλειες οταν το μαγαζι επεβαλε μια; Καλο το δημοτικο ραδιοφωνο αλλα και η εφημεριδα καλυτερη τοσα χρονια. Να την καλεσουμε για δικαστικο ρεπορταζ στον Εναλλακτικο Τυπο. Δεν θα εχει προβλημα διπλοθεσιας.

ΕΤύπος είπε...

Να πούμε βέβαια επί τη ευκαιρία, όλοι ελάχιστα είναι τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ που καταδέχτηκαν να έρθουν στο Blue Land να μας δουν μετά το λουκέτο... Φυσικά ο Σόμπολος και η παρέα του λάμπουν δια της απουσίας τους. Το ίδιο και οι Τσαλαπάτηδες...

Lady bitch είπε...

Αχ, καλέ τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;... Μην είναι άραγε 'κείνη που μας πρόσταζε (τους... ιθαγενείς) να βγάζουμε τα υποδήματα μας άμα τη εισόδω εις το ανάκτορον του Αμαρουσίου;

Lady bitch

Ανώνυμος είπε...

Πλακα θα εχει να ζητησει δουλεια αν τυχον ξαναλειτουργησει η εφημεριδα. Να θεωρησει εαυτον θιγμενο απο την εργοδοσια και να προβει σε δικαστικα μετρα. Να θεωρησει οτι εκφραζεται απο την μεγαλη μαζα των απολυμενων που συγκεντρωνονται καθε ημερα στο Blue Land Center προσπαθοντας να αντιμετωπισουν ταυτοχρονα ολα τα μετωπα. Αληθεια αυτη συμβουλεψε τον κ. Πανο να μην ελθει στην εφημεριδα;

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια η κυρία έχει μεγάλες φιλοδοξίες τώρα. Θέλει τη θέση της προέδρου και γι αυτό περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας στο γραφείο της στην ΕΣΗΕΑ για να μην της πάρουν το γραφείο και την καρέκλα μέχρι να μετακομίσει όπως ελπίζει στο μεγάλο γραφείο.

Ανώνυμος είπε...

Nα τα πουμε με το ονομα τους. Μονον ο Τριμης ηλθε αμεσως και λιγες μερες αργοτερα η Νταουντακη. Σιγα μην ερχονταν οι Σομπολο Τσαλαπατηδες. Τι περιμενετε παιδια. Μονοι μας ειμαστε. Και ετσι θα προχωρησουμε.

Super Desk είπε...

Γράφει ακόμη το ρεπορτάζ για τη Δίκη των Απριλιανών, αλλά δεν της στέλνει το δελτίο τύπου το υπουργείο Δικαιοσύνης... Σε 5-10 χρόνια που θα το τελειώσει θα έρθει.

Χρ. είπε...

Οχι μόνο ο Τρίμης και η Νταουντάκη. Ηρθε και ο Ράμμος κανα δύο φορές, ηρθε και ο Αγρολάμπος ΕΝΩ τα παιδιά από τους Crimes είναι εδώ κάθε μέρα για πολλές ώρες. Στο πρόσωπο του Τάσου, ευχαριστούμε, γιατί όχι μόνο είναι εδώ αλλά οργανώνουν και διάφορες εκδηλώσεις για τον ΕΤ.

Ανώνυμος είπε...

Αχ παιδιά μπορείτε να ανεβάσετε το τεύχος του Σαββάτου online? Για όσους είναι διακοπές...

Συνεχίστε. Εμείς, οι απλοί και ταπεινοί αναγνώστες σας στηρίξαμε και θα σας στηρίξουμε και μελλοντικά.

Ανώνυμος είπε...

@Super Desk

Καλά μεγάλε, ζωγράφισες!

microsoul είπε...

Το τεύχος θα ανέβει μόλις τελειώσει το «μάζεμα» της εφημερίδας από τα περίπτερα. Μάλλον δηλαδή την Τετάρτη το απόγευμα, αν και λόγω των εξελίξεων της διαπραγμάτευσης και του τρέξιμου για το επόμενο τεύχος ίσως τελικά ανέβει την Πέμπτη.

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα να μην συνεχίσουμε τέτοιες αναρτήσεις γιατί μόνο κακό κάνουμε στον ευατό μας...
Ο καθένας κάνει ότι (ή και ότι δεν) μπορεί.

Ανώνυμος είπε...

Καλο ειναι να ανεβη το τευχος σε pdf. Θα μπορεσουν να το δουν ολοι στην Ελλαδα αλλα και στο εξωτερικο. Ηδη το ζητημα του Ελευθερου Τυπου παιρνει μεγαλες διαστασεις ξεπερναει την Ελλαδα και εμεις θα το φροντισουμε οσο γινεται περισσοτερο. Χρειαζομαστε σοβαρες εφημεριδες με σεβασμο στην αληθεια και τον αναγνωστη. Μην αφησσετε να ξεθυμανει το θεμα.

Γ.Μ είπε...

@ Ανωνυμος: Όποιος δεν μπορεί, δεν διεκδικεί αξιώματα. Και αν τα διεκδίκησε και δεν "μπορεί", ας μην φαίνεται κατώτερος των περιστάσεων και ας πάει σπιτάκι του δια παντός. Είναι η κατάντια της ΕΣΗΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

To εχουμε επισημανει παρα πολλες φορες. Χρειαζομαστε την ΕΣΗΕΑ, το σωματειο μας δηλαδη, αλλα οχι την συντριπτικη πλειοψηφια του διοικητικου συμβουλιου. Πως αλλοιως πρεπει να το πουμε για να πανε σπιτι τους. Επιτελους πια. Λιγη αξιοπρεπεια δεν βλαφτει.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξερουμε αν γραφει ακομη εκεινο το ρεπορταζ η οτιδηποτε αλλο το σιγουρο ειναι οτι εφερε δικους της ανθρωπους στην εφημεριδα. Και τους φυτεψε κανονικα. Προσοχη... κυκλοφορουν αναμεσα μας. Οσο για το εντυπο που εβγαζε προβαλοντας τις θεσεις της προεκλογικα αν καταλαβαινε απο συνδικαλισμο θα μπορουσε να ειχε αφιερωσει ενα τευχος στους εργαζομενους του ΕΤ. Αλλα τι περιμενεις...

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια εκεινα τα στελεχη που ερχονταν το πρωτο καιρο στις συνελευσεις ολο απορια και αθωοτητα τι απεγιναν. Τοτε τους ενδιεφερε να μαθουν καθε τι, να παρεμβουν σχολιαζοντας, μηπως βρε παιδι μου και ξαναπιασουν στασιδι με νεο εργοδοτη. Μεσαιομικρα ηταν αλλα με χορταστικους μισθους. Υφος μπλαζε, δηθεν αδιαφορια ε, και η σιγουρια οτι θα βρουν αλλου. Μα τι λεμε. Αλλοιμονο, τωρα που πηραν το κολαι θα πανε να κλεισουν και αλλου ανυποπτου εκδοτη το μαγαζι.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά τα μισά σχόλια στο blog έχουν να κάνουν με αντιπαθείς μορφές που μας απασχόλησαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Αλλά αυτό δεν μας βγάζει πουθενά. Αυτό που πρέπει να δείξουμε τώρα είναι την αποφασιστικότητά μας για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα, για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε. Μετά είμαστε ο καθένας μόνος του σε μία άγρια αγορά.

enas είπε...

Παίδες, η ευθύνη για την υπαρξη τετοιων συνδακαλιστών σαν την κυρία (;) είναι 100% δική μας. εμείς τους ψηφίσαμε, εμείς τους αναδείξαμε και τους στείλαμε στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ. Επομένως ισχύει και εδώ ότι έχουμε την ηγεσία που μας αξίζει... Δεν λεει λοιπόν τωρα κατόπιν εορτής να μιλάμε. Ας προσέχαμε... Δεν τους ξέραμε και αυτην και τους υπόλοιπους; Δεν είχαμε δειγματα γραφής τους και από προηγούμενες θητείες; Γιατί γκρινιάζουμε τώρα;

Ανώνυμος είπε...

@ enas Το χειρότερο είναι ότι είναι ΚΑΙ εργαζόμενη του ΕΤ. και τέλος πάντων ολοι κρίνονται και όλοι έχονυ δικαιωμα να ασκήσουν κριτική, ιδιαίτερα σε οσους ασκούν ή θέλουν να ασκουν δημόσια ή συνδικαλιστικά καθήκοντα.

Mavro sto Mavrogialouro είπε...

@ enas εχεις δικιο. εχουμε αυτους που μας αξιζουν. Αλλα τους ψηφιζουν οι συνταξιουχοι, οι βολεμενοι, τα γραφεια τυπου, οι αργομισθοι και οι βλάκες. Αυτοι ειναι οι πολλοι, αυτοι μας αξιζουν.

elen@ είπε...

ΗΘΕΛΑ ΝΑ'ΞΕΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ;;; ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ...ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Προ της εκρυθμου δημιουργηθησης καταστασεως απο την πρωιαν της σημερον ο στρατος ανελαβε την διακυβερνησην του Blue Land.

Να συλληφθει παραυτα αυτο το στυλο. Ειναι ακρως επικινδυνον δια την δημοσιαν ασφαλειαν.

Να περασουν εξω απο το Blue Land οι φωνανσκουντες και ασχημονουντες. Θα εφαρμοσθει ο νομος 4000 περι τεντυμποισμου.

Ανώνυμος είπε...

Κ. Μαρινα ενταυθα. Σπευσατε να δειτε τις αγγελιες. Οι New York Times αναζητουν ιδιαιτερως εμπειρο στελεχος για τις ειδικες εκδοσεις. Ειδικως για εσας δε θα χρειασθει βιογραφικο.

Ανώνυμος είπε...

feΑκτουνγκ, ακτουνγκ. Απαγορευται η κυκλοφορια στο Blue Lan Center περαν της ενατης νυκτερινης. Οι παρανομουντες θα συλλαμβανονται.

Ανώνυμος είπε...

Αν μη τι άλλο, έχουμε χιούμορ...

Ανώνυμος είπε...

Εις την διαχρονικα πραγματικα εξαιρετη διευθυντικη ομαδα του Super Desk και διαφορων παρατρεχαμενων προτεινεται το βραβειο Πουλιτζερ για την αποδεδειγμενη δημοσιογραφικη και διοικητικη του ικανοτητα να κλεισουν μια μεγαλη εφημεριδα, να απαξιωσουν εκατονταδες εργαζομενους και να κατασπαταλησουν τα χρηματα του εκδοτη.

enas είπε...

η ανικανότητα των ανθρώπων του σουπερ ντεσκ ειναι δεδομενη. Αλλα τα χρήματα του εκδότη χαθηκαν απο τις λαθος επιλογες του κ. Γκόλντεν Μανατζερ που συχνάζει στα στεκια του νεου ψυχικού με παρεες μεσα απο τον ΕΤ... και απο το καλοπληρωμενο πλην εντελως ανικανο εμπορικό του τμήμα.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη, προσοχη, καλουνται ολα τα μελη της ομαδας εκδοσης του ΕΤ οπως προσελθουν σημερον το απογευμα εις τας εγκαταστασεις του Blue Land φεροντες φορητο υπολογιστη, διπλες μπαταριες, κινητο τηλεφωνο, φακο, ξηρα τροφη και παγουρι με νερο η τσαι. Αλκοολουχα απαγορευονται.

Ανώνυμος είπε...

Προτεινεται ακομη η πραγματοποιηση πικετοφοριας στο κεντρο της Αθηνας αλλα και γυρω απο το Blue Land με μπλουζακια και πανο και συνθημα εδω το επιτυχημενο κλεισιμο εφημεριδων. Η συνδρομη της κ. Εννυς προς τα αναξιοπαθουντα στελεχη συνδικαλιστικα θεωρειται βεβαιη.

Ανώνυμος είπε...

Ποτε δεν μας ειπε, η εστω δεν αφησε να υπονοηθει, τι ακριβως εψαχνε συνεχως στους διαδρομους και στο κυλικειο ο κ. Αντωνης. Βεβαια καποιες πληροφοριες συμφωνα με τις οποιες ειχε ζητησει διπλα συρταρια ελεγχονται. Ωστοσο ειναι δεδομενο οτι εκανε συλλογη απο ρεπορταζ σε βαθος εξαμηνου. Αραγε μηπως ειναι ιδιορυθμος συλλεκτης και τα προοριζε για ταπετσαρια στο σπιτι του; Τουλαχιστον να μας πει, να ξερουμε και εμεις, μην αγωνιουμε.

Ανώνυμος είπε...

Για συνεχεις επιτυχιες στο μελλον συνισταται ενθερμως στα στελεχη και το γκολντεν μπου η παρακολουθηση ταχυρυθμων σεμιναριων στην εδρα της Ισπανικης εταιριας ανακατασκευης εφημεριδων. Παρεχεται πιστοποιητικο φοιτησεως. Εξοδα διαμονης δωρεαν

monsieur cannibal είπε...

Θυμάστε, τι της είχε κάνει εντύπωση που -σαν δεν ντρέπεται- το είπε και δημόσια μέσα στη συνέλευση εργαζομένων στον Αλιμο; Οτι όταν επισκέφθηκε το παλατάκι της Γιάννας στο Μαρούσι (αυτό το γήπεδο που δεν μπορούσε να μιλήσει ο δημοσιογράφος στο τηλέφωνο) και μπήκε σε μια αίθουσα, αναψαν από μόνα τους τα φώτα. Ιθαγενείς το ακούσατε; Εγώ πάντως, είχα βρεί υπόγεια τουαλέτα σε τσιπουράδικο που άναβαν τα φώτα από μόνα τους. Χοχοχοχοχο

Ανώνυμος είπε...

Πληροφοριες που θελουν την συντακτικη ομαδα του Εναλλακτικου Τυπου να βρισκεται σε επαφη με την Ισπανικη εταιρια για επαναδιαμορφωση του προφιλ, του κασε, των κειμενων, της ιδεολογιας μας και των επιλογων του αναγνωστικου κοινου στην Ελλαδα ελεγχονται ως ανακριβεις. Προς το παρον.

enas είπε...

Η κυρία με το αντρικό ντυσιματακι ειναι το λιγότερο. μην ασχολειστε μαζί της. Ψαξτε να βρειτε ποιοι τα πινουν τα βραδια στο πατρον στο ψυχικό και αλλου....θα καταλαβετε πολλα....

Ανώνυμος είπε...

Ανοιξαμε και σας περιμενουμε για ολη την θερινη περιοδο. Παραδιδονται μαθηματα ναυσιπλοιιας για καθε πλευστο μεσο. Ειδικευομαστε σε μεγαλου τοναζ πλοια και σε συγκεκριμενους εφοπλιστες. Καταβυθιση εξασφαλισμενη.

Ανώνυμος είπε...

Οσο και αν θεωρειται αυτονητο στις μερες μας δεν ειναι. Σχεδον απο τις πρωτες ημερες ο δικτυακος τοπος της παραταξης Συσπειρωση- Δουρειος Τυπος εχει κανει λινκ στο μπλοκ μας για συνεχη ενημερωση των αναγνωστων τους. Τους ευχαριστουμε. Υποθετουμε οτι διαπνεονται απο τις ιδια συναδελφικα συναισθηματα και οι κυριοι στο δικτυακο τοπο Δημοσιογραφοι για την Δημοσιογραφια του κ. Σομπολου. Για τον προεδρευοντα και τους συνεργατες του, συμπεριλαμβανομενης και της κυριας ΕΜ, εμεις δεν ειμαστε συναδελφοι. Επομενως δεν χρηζει δημοσιοποιησης το προβλημα μας μεσω του σαιτ τους. Ισως και να θεωρουν οτι ειναι ντροπη η αναρτηση η το λινκ στο μπλοκ μας. Οπως και να το κανουμε στη φιλοεκδοτικη τους πολιτικη αντιβαινει κατι τετοιο. Ασε που δεν ειναι και κομψο να αναφερεσαι σε απολυσεις και διαμαρτυριες.

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν ντρεπονται αυτοι στην παραταξη του κ. Σομπολου; Ειναι δυνατον να θεωρουν οτι εκπροσωπουν το συνολο τους σωματος και να αδιαφορουν για το μειζον προβλημα των εργαζομενων στον Ελευθερο Τυπο; Πως ειναι δυνατον να διεκδικουν τη θεση του προεδρου στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και να φερονται με αυτη την αδιαφορια και περιφρονιση; Οσο και αν θεωρειται οτι ειναι βολεμενοι και αδιαφοροι προς τα πραγματικα προβληματα του κλαδου χρειαζεται και λιγη... υποκρισια. Ενα ψευτικο ενδιαφερον. Για αλλοθι.

Ανώνυμος είπε...

Μερες τωρα αναρωτιομαστε που εχει χαθει η συναδελφος (?) μας Εννυ. Μηπως εχει παει σε αλλη εφημεριδα, μηπως εχει κλειστει στα γραφεια της ΕΣΗΕΑ, η μηπως καταρτιζει το εκλογικο προγραμμα του κ. Πανου για την περιπτωση που δεν καταφερουν να συγκροτησουν προεδρειο. Ειχαμε λοιπον μια ξαφνικη ιδεα, να ρωτησουμε το Μαριο. Εκεινος θα ξερει καλυτερα αφου συνεργαζονται, ανταλασσουν αποψεις και εν πασει περιπτωσει γιατι εχει και την ευθυνη που τον εφερε στην εφημεριδα. Θα του ζητησουμε αυριο να κανει επαφη γιατι οπως και να εχει ανησυχουμε γι αυτην. Και ας μην παταει πλεον στην εφημεριδα, και ας διεγραψε με μιας τους συναδελφους της.

Ανώνυμος είπε...

To κλεισιμο του Ελευθερου Τυπου αποδεικνυει περιτρανα οτι δεν αρκουν τα χρηματα και τα πανακριβα γκολντεν μπους για να συντηρηθει εφημεριδα. Χρειαζεται η κουλτουρα του πραγματικου εκδοτη, χρειαζονται ακομη αφωσιωμενα στελεχη που ξερουν πραγματικα τη δουλεια, πονουν το εντυπο και σεβονται συναδελφους και δημοσιογραφια. Χρειαζεται ακομη η αξιοποιηση των δημοσιογραφων με αξιοκρατικα κριτηρια καθως και η αναγνωρηση της δουλειας τους. Προφανως μονον αυτα δεν ισχυσαν στη τραγικη τριετια που μεσολαβησε. Γι αυτο και συχνα η σκεψη παει στην εποχη που διηυθυναν οι Μπαμπης Κουτρας και Νικος Σιμος. Δεν ηταν υπεροχες εποχες ομως παραγοταν συνεπες δημοσιογραφικο εργο, με λιγα τεχνικα μεσα, παλαιας αντιληψης κασε και ελαχιστα κεφαλαια. Παρ ολα αυτα ειχαμε την αξιοπρεπεια μας. Και ακομη δεν ειναι τυχαιο οτι μονον ανθρωποι της παλιας φρουρας τρεχουν τωρα τον Εναλλακτικο Τυπο. Οι νεοι ειναι αποντες ακομη και σε επιπεδο προθεσης να συνεισφερουν. Γιατι ποτε δεν εμαθαν τι πραγματικα σημαινει συμμετοχη στη δημοσιογραφια.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ερχομενος απο την εφημεριδα ειδα τυχαια την κ. Εννυ στο δρομο. Δυσκολευτηκε να μου μιλησει αλλα με τα πολλα χαμογελασε και μου ειπε τον καημο της. Ντρεπεται λεει να ελθει και να μας αντικρυσει διοτι εμεις ειμαστε συνδικαλιστες που διεκδικουμε τη δουλεια μας ενω αυτη διεκδικει την καρεκλα του προεδρου.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι γνωριζουμε οτι ο κ. Πανος ειναι καλος ανθρωπος και ακουει τα αιτηματα του κλαδου με μεγαλη προσοχη. Λεω λοιπον να βαλουμε τα καλα μας και να παμε μια βολτα στην ΕΣΗΕΑ. Θα τον παρακαλεσουμε για το εξης παρα πολυ απλο: να παει σπιτι του παιρνοντας μαζι του και ολους τους εκλεκτους συνεργατες του. Αυτη θα ειναι μια πραξη εξαιρετικα μεγαλου αλτρουισμου που δεν θα ξεχαστει ποτε απο τον κλαδο. Μαλιστα για να τον ευχαριστησουμε θα του κανουμε και μια δωρεαν συνδρομη στον Εναλλακτικο Τυπο.

Ανώνυμος είπε...

Οι Μπαμπης Κουτρας και Νικος Σιμος, αν και ο καθε ενας με τις δικες του αντιληψεις, εχουν ενα κοινο στοιχειο ειναι εφημεριδαδες και οχι γκολντεν μπους της αρπαχτης. Οι παλαιοτεροι απο εμας, και δυστυχως μεγαλυτερης ηλικιας, τους θυμομαστε να δουλευουν ατειελωτες ωρες στα γραφεια τους και οχι να πηγαινοερχονται σε αλλες δουλειες. Δεν συμφωνουσαμε παντα μαζι τους αλλα τουλαχιστον συνομιλουσαμε δημοσιογραφικα. Και παντα οι πορτες του γραφειου τους ηταν ανοιχτες για να μας δεχτουν. Οπως ισχυει με τους σοβαρους διευθυντες και οχι σαν καποιους επηρμενους που ανεχτηκαμε τρια χρονια. Ασε που μερικους παρ ολιγον να τους ξεχασουμε αφου σχεδον δεν πατουσαν. Απορια μας στο λογιστηριο τους αναγνωριζαν?

Ανώνυμος είπε...

Πρωτος οροφος προς κεντρο: οι πεζες περιπολιες συνοδεια εκπαιδευμενων σκυλων δεν εντοπισαν αποψε εργαζομενους στο Blue Land. Εχουν αποχωρησει ολοι. Παντως θα ελεγξουμε αν κρυβεται κανεις. 10-4

Ανώνυμος είπε...

Ενα καλο τεστ επι χαρτου θα μπορουσε να κανει η ντρημ τημ των στελεχων μας προσερχομενη για παραδειγμα στο ΔΟΛ η σε αλλο αντιστοιχα μεγαλο μαγαζι. Θα αναγκαζοταν να λυσει τη δυσκολη ασκηση φτιαχνω εφημεριδα, αξιολογη και βιωσιμη. Οσο τρακ και αν ειχαν τα τρια χρονια μαθητειας στου κασιδι το κεφαλι ολο και κατι θα αφησαν. Βεβαιως ελεγχεται αν θα περνουσαν τις εξετασεις αλλα εν πασει περιπτωσει θα ειχαν την ευκαιρια να ακουσουν προτασεις και σχολιασμους απο εμπειρα στελεχη. Κατι ειναι και αυτο.

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιομαστε η κατα τα αλλα πολυ συμπαθης γραμματεας τι εχει παθει και συμμετεχει τοσο ενεργα στις συνελευσεις. Διδει την εντυπωση οτι νοιωθει οπως ολοι εμεις. Απολυμενοι, παραγκωνισμενοι και χωρις μελλον. Για να το καταλαβουμε, ποια ακριβως αναγκη εχει και ανησχυχει τοσο; Οσο για την ιστορια με το ανοικτο κινητο της οση ωρα διακρουσε η συνελευση δεν μπορουμε να την αποδεχτουμε. Μονον αν ηθελε να ενημερωσει τη μαμα της.

Ανώνυμος είπε...

Alitheia giati oi kyrioi apo tin asfaleia ktiriou parevriskontai stis genikes sinelefseis ton ergazomenon ston ET? Toso endiaferon exoun, i mipos kai aftoi einai stin katigoria ton apolimenon pou epidiokoun kaliterous orous apozimiosis, edexomenos kai epanaproslipsis apo allo ergodoti? An pragmati exoun tetoies apories as min kanoun ton kopo na erxontai. Kalitera na baloun pio dinata ta .... megafona.

Ανώνυμος είπε...

Ma ti lete tora na kryfakouei i elkistiki grammateas? Ginontai afta ta pragmata? Pote. Aplos exei xehasei ti stenografia kai eipe na xrisimopoiisei... fonitikes simeioseis. Me osa akouei isos na noiothei kai ton epanastatiko oistro na thermenetai sti psixi tis kai gi afto kanei ypodeixeis pos na diamorfothei to... kataggelktiko periexomeno stis selides tou ypo ekdosi ET. Mipos na tin proslaboume gia tin mellontiki epikoinonia me tous syndromites mas?

Ανώνυμος είπε...

A, sas exoume kai kati nostimo pou apodeikneyi oti oute simera den exei xathei i sinadelfiki allilegii, ase pou to ego logo tapeinofrosinis sernetai pleon sto patoma. Peri tis katabolis epipleon misthon sti xthesini sinelefsi ergazomeno kai bebaia i evlogi aporia leei tessereis gia tous ergazomenous ton 1000 evro alla kai tessereis episis gia tous... allous ton 10000. H peri dikaiou antilipsi bebaios leei oxi. Ela omos pou kapoioi exoun antirisi kai malista...ixiri. Dyo palaia ...stelexi theathikan na apoxoroun emafnos eknevrismena. H pliroforia pou tous thelei na monologoun siga min xaso ego to mistho mou kai isa kai omoia eimaste (?) elegxetai os pliros anakribis. Proti fora texnes kai tileorasi den allilosparassontai...

Ανώνυμος είπε...

Poly endiaferon to sxolio sas peri Bampi Koutra kai Nikou Simou. Oso kai an diafonouse kaneis mazi tous toulaxiston apodexotan oti itan kyrioi. Bebaios me dievrimeno orizonta gnorimion alla xoris na trexoun, kai na karfonontai, se paraxenes sinantiseis.... Epeidi pithanon na parakolouthoun siopiloi ta kathekasta isos einai kairos na elthoun sto proskinio kai na paroun thesi. Alloste os diefhtintes den founntaran tis efimerides tous. Isa isa, tiroumenon ton analogion, tis kratousan sobares. Pantos o Babis idi ekane ta sxolia tou mesa apo to Thema kai apespase kales kritikes. Sobari epixeirimatologia kai xamilon tonon parathesi apopseon kai stoixeion. Nomizoume einai i seira tou k. Simou. O opoios liges meres prin to louketo stin efimerida erotitheis gia tin poreia tis eixe apantisei sibillika ta panta rei.

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως οι δυο αξιολογοι συναδελφοι που αναφερετε ανηκουν σε μια αλλη εποχη. Οχι γιατι εχουν ξεπερασμενες αντιληψεις και ιδεολογια. Καθε αλλο. Αλλα γιατι οι διαφορες ντρημ τημ, τρομαρα τους, διαμορφωνουν πλεον οπουδηποτε το δικο τους απανθρωπο καθεστως. Ειτε ειναι πολυεθνικη, ειτε ναυτιλιακη και χρηματιστηριακη εταιρια, ειτε δυστυχως εφημεριδα. Οπως θα θυμαστε ο κ. Κουτρας αντιμετωπισε παρα πολλα προβληματα, απο το ενδεχομενο να κλεισει η εφημεριδα λογω ελλειψης πορων μεχρι τις συνεχεις εναλλαγες υποψηφιων αγοραστων στο παρασκηνιο. Οσοι θελησαν τοτε να τον στηριξουν αφανως, και ο ιδιος δεν το γνωριζει, χαθηκαν και αυτοι μεσα στον κυκεωνα των προβληματων- κλεινει, δεν κλεινει, ποιος την αγοραζει κλπ. Οι μηνες που ακολουθησαν ηταν πολυ δυσκολοι για τον κ. Κουτρα διοτι περιπου εξαναγκαστηκε να συμφωνησει και να "τρεξει" αλλαγες που ο ιδιος δεν ειχε προτεινει και πολυ περισσοτερο εβλεπε οτι οδηγουν την εφημεριδα του στην απαξιωση και την καταστροφη. Επειδη αντιδρουσε πολυ το συστημα τον εκανε περα. Για να πεσει μια ωρα αρχιτερα στην ξερα και μετα να βουλιαξει οπως και εγινε, αυτανδρο με 450 εργαζομενους. Αυτο που θα καταλογιζε κανεις στον κ. Κουτρα ηταν η μεγαλη εξαρτηση που ειχε που τους αμφισβητουμενης ποιοτητας αρχισυντακτες του τους οποιους ισως και σε καποιο βαθμο να ειχε φορτωθει. Απο την πλευρα του ο κ. Σιμος αντεξε περισσοτερο αναλαμβανοντας εκδοτης. Ομως πως μπορει ενας ανθρωπος με το επιπεδο του να συνεννοηθει, η εστω να συνυπαρξει, με ολους αυτους που κουβαληθηκαν εκει μεσα. Εκανε υπομονη, δεν μιλουσε, και καποια στιγμη που δεν εισακουοταν πλεον ουτε στο παραμικρο τα βροντηξε. Και καλα εκανε. Προφανως και οι δυο συναδελφοι με αναμικτα συναισθηματα παρακολουθουσαν απο μακρυα το ναυαγιο μην μπορωντας να κανουν το παραμικρο. Δσυτυχως και οσοι απο τους μεσα εβλεπαν επισης ηταν αδυνατον να κανουν το παραμικρο. Αντι να χειριζονται σοβαρες υποθεσεις για την πορεια της εφημεριδας ηταν... τιμωρια. Τι να πεις.

Ανώνυμος είπε...

Paidia symfona me plirofories mas o k. Serafeim ekpaidevetai pilotos se polemika aeroplana. An afto symbainei tote oi fila proskeimenoi Tourkoi, pou den xanoun efkairia na petaxoun epano apo tis nisiotikes perioxes tis anatolikis Elladas, tha prepei na to laboun sobara ypopsin tous.

Ανώνυμος είπε...

Προσοχη, σας ενημερωνουμε οτι αυριο Παρασκευη θα γινει επαναδιαγραμμιση του χωρου σταθμευσης εξω απο το Blue Land. Επισης θα πραγματοποιηθει καθαρισμος (σαρωση) των γραφειων. Παρακαλεισθε οπως προσελθετε με τις ειδικες ριγε στολες που σας εχουμε δωσει. Στα γραφεια επιτρεπονται μονον σνακς και αναψυκτικα. Απο την διευθυνση προσωπικου.

Ανώνυμος είπε...

Ειδοποιειται η ντρημ τημ του Ελευθερου Τυπου οπως επιβιβασθει του κρουαζιεροπλοιου ιδιοκτησιας κ. Θοδωρου Αγγελοπουλου. Το πλοιο αναχωρει εντος ολιγου. Τοπος προορισμου και χρονος παραμονης απροσδιοριστοι. Υπενθυμιζεται οτι για λογους ασφαλειας και προς αποφυγην κινδυνου προκλησεως ναυαγιου απαγορευεται η προσεγγιση της ομαδας στο χωρο διακυβερνησης του πλοιου καθως και στο μηχανοστασιο. (Να φυγετε, να φυγετε, να πατε αλλου).

Ανώνυμος είπε...

Αποψε μπηκε και τυπικα η υπογραφη για το οριστικο κλεισιμο του Ελευθερου Τυπου. Οσο και αν μας ποναει, οσο δικαιολογημενη και αν ειναι η θλιψη απο την απωλεια της δουλειας μας, με οτι αυτο μπορει να συνεπαγεται, ισως και να ειναι καλυτερα ετσι που ειχε καταντησει. Ειναι ενα ειδος δημοσιογραφικης ευθανασιας σε ενα εντυπο που αγορασθηκε διατηροντας την αξιοπρεπεια του και καταντησε να ειναι ενα χρωματιστο τιποτα. Οι κατηγοριες και οι ευθυνες ειναι εξαιρετικα σοβαρες για ολους οσοι επαιρναν τοσο καιρο τις αποφασεις. Με την στρατηγικη, τις επιλογες και την πολιτικη τους ανακολουθια το καταντησαν εντελως αναξιοπιστο. Τοσο που οι πλεον καχυποπτοι δικαιως θα ελεγαν οτι καποιοι πληρωνονταν αστρονομικα ποσα μονον για να το αποδυναμωσουν μεχρι τελικης καταστροφης. Μια συντομη ματια σε μερικα προωτοσελιδα αρκει για να ειπωθει η λεξη αχρηστοι. Η παμπονηροι. Μεγαλοστελεχη και γκολντεν μπους που δεν ξερατε τις σας γινοταν καμαρωστε τα κατορθωματα σας. Κλεισατε μια εφημεριδα και πεταξατε στο δρομο εκατονταδες εργαζομενους τους οποιους στην κυριολεξια χρησιμοποιησατε. Τουλαχιστον απο αυτα που τσεπωσατε δωστε ενα σεβαστο ποσον στο ζευγαρι συναδελφων που ξερετε οτι αποδεδειγμενα εχει μεγαλη αναγκη λογω υγειας. Ονοματα δεν λεμε, τους ξερετε και τους ξερουμε. Λοιπον καντε αυτο που πρεπει. Δεν εχετε αναγκη απο αποζημιωσεις. Γιναμε σαφεις;

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ηθικον διδαγμα, οταν ακουτε για γκολντεν μπους σε δουλειες που πατε να αναλαβετε μακρυα. Να το βαζετε στα ποδια. Ειναι περιπου βεβαιο οτι θα φουνταρουν την επιχειρηση, συχνα προς οφελος της τσεπης τους. Ειναι αδισταχτοι. Συχνα και ανικανοι.

Ανώνυμος είπε...

Το τι μπουρδα, ερημην των απλων δημοσιογραφων, εχει δημοσιευτει στα πρωτοσελιδα του (τραγικου) Ελευθερου Τυπου δεν περιγραφεται. Οσοι γνωριζουν την επικαιροτητα απορουν αφου ειναι αδυνατον να δωσουν οποιαδηποτε λογικη ερμηνεια. Ενω η επικαιροτητα ετρεχε με πολυ σοβαρα γεγονοτα, ενω ειναι δεδομενο οτι καθε εφημεριδας θα την αποτυπωνε απο τη δικη του οπτικη γωνια καποιοι κυριοι στο μαγαζι σφυριζαν αδιαφορα. Εκαναν πως δεν εβλεπαν, περιφρονουσαν γεγονοτα και εκατομυρια αναγνωστες που επρεπε να ενημερωθουν, αλλαζαν κεντρικο θεμα και δημοσιευαν κατι ασχετο. Ειναι προφανες οτι παιζονταν χοντρα παιχνιδια που βεβαια καμμια σχεση δεν ειχαν με την επαγγελματικη δημοσιογραφια αλλα μονον με συγκεκριμενα μεγαλο συμφεροντα. Δημοσιογραφοι αγανακτουσαν, στελεχη αρνουνταν να αναλαβουν την ευθυνη, καποιοι εις ματην εκαναν παρεμβαση. Στο κουιζ ποσο ασχετος μπορει να εισαι η ποσο διαπλεκομενος απαντηση δεν υπαρχει. Για το λογο οτι μπορει να εισαι και ... απο τα δυο οπως αποδειχθηκε στον προσφατο Ελευθερο Τυπο.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα πλεον που και τυπικα επηλθε το τελος της εφημεριδας ας αναφερουμε για μια ακομη φορα οτι υπηρξαν και αχρηστοι επικεφαλεις, αρχισυντακτες κλπ. Ανθρωποι που επρεπε να ειναι στα σπιτια τους, η σε αλλες ασχετες δουλειες, επαιζαν με τις τυχες των εργαζομενων και τσεπωναν το παραδακι. Οι ευθυνες τους ειναι τεραστιες. Επειδη αποτελουν σημαντικο κομβο στην επιλογη και ροη της θεματολογιας τοποθετουνται και προς τους συντακτες τους αλλα και προς τους διευθυντες. Εννοειται πως κατι τετοιο προαπαιτει ευρυμαθεια, εμπειρια, ικανοτητες και βεβαια τσαγανο. Εκτος ελαχιστων περιπτωσεων δεν θυμομαστε ικανους προισταμενους. Οι ιδιοι υποβαθμιζαν τον εαυτο τους σε ρολο διεκπεραιωτη και διορθωτη κειμενων. Οσο και αν αυτα συναποτελουν χαρακτηριστικα καθε υπευθυνου δεν ειναι τα κυριαρχα. Εκτος βεβαιως αν δεν εχουν τιποτα αλλο να προσφερουν. Και εμεις το ζησαμε σε καθημερινη βαση παρακολουθοντας ενα συνεχες γαιτανακι φιλτραρισματος της ποιοτητας των θεματων προς τα κατω. Οταν συνεβαινε να εχουν εξαιρετικα θεματα δεν τα αγγιζαν αφου δεν ηξεραν πως να παρεμβουν η να δωσουν ενα τιτλο της προκοπης. Εμπειροι συντακτες υλης γελουσαν, δημοσιογραφοι εβραζαν απο οργη και παιδακια πανηγυριζαν που η εκθεση τους ειχε δημοσιευτει. Και μετα λετε γιατι φουνταρε η εφημεριδα. Γιατι οι μεγαλοι αρμεγαν την αγελαδα και οι μικροι ειχαν στησει χωρο μετριοτητας.

Ανώνυμος είπε...

Gia na poume tou strabou to dikio monon o Mantelas kratouse to magazi. Palios kai empeiros epaggelmatias kai synadelfos eixe dimosiografiki antilipsi ton pragmaton kai gnomi. Agxodis kai nevrikos apo tin piesi alla kai sobaros. Prospathouse na kalypsei pollous tomeis alla itan adynaton. Den ginetai apo ena anthropo. Alloste oi efimerides gi afto to logo einai polyanthropoi organismoi. Gia na kanei kathe enas mia sygkekrimeni douleia. An adynatei na tin kanei den ton kratas. Kai bebaia den kaneis proslipseis me kritirio tis koumparies opos ston prosfato Elefthero Typo. Akomi kai an tis kaneis parablepeis tis opoies syggenies bazontas mprosta tin eparkeia. Monon pou afta itan psila grammata gia tous diefthintes dimosion sxeseon kai grafeion typou.

Ανώνυμος είπε...

Πως ΑΚΡΙΒΩΣ "κρατούσε" το μαγαζί ο Μαντέλας???? Στους τυφλούς λάμπει ο μονόφθαλμος????
ΟΚ, οικονομικά ήξερε ο άνθρωπος, και δεν τόπαιζε ξερόλας.Κι ήταν, όντως, κι από τους πιο συνεργάσιμους...
Ομως οι διευθυντικές θέσεις, θέλουν και διευθυντικά.. βαρίδια! Ο Μαντέλας δεν ήταν ο άνθρωπος που, μόλις έφερνε την πρώτη σελίδα, άλλαζε όλους τους τίτλους στα θέματά μας, για να ...συνάδουν??? Ακόμα κι όταν η έμπνευση του διευθυνταρά μας, ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ λανθασμένη??? Και γινόμασταν κάθε μέρα ρόμπα στα περίπτερα??? Τόλμησε ποτέ ν αλλάξει κάτι από την πρ΄ωτη όσο λάθος κι αν ήταν? Δεν έκανε τουμπεκί κι έβαζε την ουρά στα σκέλια, μπροστά σε κάθε σπυράκο και ρένια, "αδειάζοντάς" μας όλους??? Μην τρελλαθούμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

Kai mias kai anoixe i sizitisi pou eprepe na exei anoixei edo kai para pollous mines as symperilifthoun kai merikoi alloi stin parea ton axiotimon kyrion. O kryios Antonis gia paradeigma, monimos soulatsadoros stous diadromous i stin ....plati tou Mantela gia na parei entoles pos na to... paei. Ta asteia themata pou proteine, i optiki gonia pou ta eblepe, to paraskinio pou exipiretouse. Ti na peis gia ta eponyma sxolia tou kai ton aftokratoriko tropo pou ta pliktrologouse. Afiste ton erota tou gia to apolyto den xero, tin Marina, diefthintria pasonn ton ypiresion. Afou brethike anthropos na tin kanei proistameni kai na tis skasei lefta ti na peis gia to pou pane ta lefta. Aste tin Megali Aikaterini. Glyfo kai anebaino kai apo opou bro kratiemai k. Taki... Oi plirofories pou tin ithelan aplos na xekoubalietai sto super, onoma kai afto, me ta anepexergasta themata na ta afinei ekei kai ystera na arxezei to karfoma mipos exoun vasei????? Tora klaime tis doulies mas tora pou mas petaxan ena xerokomato gia na to boulosoume?????? Tora ta skeftomaste ola kai oxi otan eprepe na eixame mazeftei 100 anthropoi kai na pigainame pio pano na diamartyrithoume????? To epixeirima itan safes kapoioi katastrefoun tin efimerida afto tha legame mazi kai me tis apodeixeis. Alla oloi me tin kefala kato eimastan. Fobismenoi erxomastan fobismenoi fevgame. Dimosiografoi na soi petyxei. Tromara mas !!!!!!!!!!!!

enas είπε...

ΠΡΩΤΟΝ γραφετε ελληνικα και οχι γκριλις για να μην μας βγαίνουν τα ματια
ΔΕΥΤΕΡΟΝ αφού αρχίσατε με ονόματα καλο θα ήταν να ... αυτοονοματίζεστε κιολας. Στο κάτω κάτω το μαγαζί σας εκλεισε και δεν εχετε πια να φοβηθείτε κανεναν
ΤΡΙΤΟΝ οταν γίνονταν ΟΛΑ αυτά που περιγραφετε , εσείς που τώρα τα στιγματίζετε και τα κατακρίνετε (δικαίως) τι σκάτα κάνατε; Μήπως τις κοτούλες όπως κάποιος πολυ πετυχημένα και με περισσό θαρρος σημείωσε;
Μετά Χριστόν προφήτες παιδιά΄είναι έυκολο να είμαστε όλοι. Την ώρα της κρίσης τι κανατε; Μήπως και λίγη αυτοκριτική πέρα από το κατηγορώ (δικαιο δεν λεω) δεξια και αριστερα, βοηθήσει ωστε στο μέλλον να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη;
Σόρι αν σας στεναχώρησα. Αρκετη στεναχωρια εχετε

Ανώνυμος είπε...

Πολυ σωστα το θετετε αλλα εν πασει περιπτωσει οσο και αν τους εχουμε γρ....νους, οσο και αν τους περιφρονουμε και τους σιχαινομαστε ονοματα δεν θα πουμε. Τα μικρα για οποιον ενδεχομενως αντιλαμβανεται αφορουν την ... εσωτερικη καταναλωση, που ετσι και αλλοιως ειναι ενημερη. Ο φιλος που τοσο πετυχημενα με οργη και θαρρος γραφει για κοτες πολυ σωστα το θετει. Ναι, ειμασταν κοτες. Ομως να σας πω οτι η πρωτη ζημια εγινε οταν πηραν εθελουσια (κακως βεβαια) αρκετοι συναδελφοι. Εφυγαν αξιολογα ατομα και συνολικα εσπασε ο συνεκτικος ιστος των παλαιων εργαζομενων. Στην συνεχεια μας εσπειραν στους τεσερεις ανεμους με δεκαδες μικρα τριγυρω. Το συστημα ηταν ετσι οργανωμενο ωστε αν πηγαινες να βρεις το δικιο σου αλλου σε περιμενε κατι απο τα ιδια. Η και χειροτερα. Α, εχεις παραπονο, βεβαια πολυ σωστα, να το δουμε βρε παιδι μου, μα τι συμβαινει εκει μεσα. Εφευγες ο βλακας ικανοποιημενος και ενας ανθυπομεγαλος πηγαινε στο μεγαλο και σε εδινε κανονικα. Τοχαμε διαπιστωσει. Η πηγαινες σε αλλο τμημα να δωσεις τη δουλεια σου οποτε εκανε παρεμβαση ο "προισταμενος" σου, που βεβαιως το μαθαινε αμεσως, για να σε κοψουν και απο εκει. Και αυτο το γνωριζουμε. Αν αρχιζες να βομβαρδιζεις τη διευθυνση με ... κομενα ακολουθουσε μια συσκεψη παρωδια, τα πραγματα εμπαιναν για λιγο στη θεση τους και υστερα παλι τα ιδια. Πιστεψτε δεν υπηρχε λυση. Τουλαχιστον ειρηνικη. Διοτι απο εκει και περα αν αρχιζε η χειροδικια θα επρεπε να τις φανε αρκετοι και αρκετες. Υπαρχει ευθυνη και απο συνδυκαλιστικης πλευρας η οποια δισταζε... Η σηκωνεις το λαβαρο και κατεβαινουν οι διακοπτες η κανεις τουμπεκι ασε να δουμε, πηγαινε να το πεις παρα μεσα και διαφορα τετοια. Αφηστε τα. Ειναι μια αηδια. Και ακομη περισσοτερο οταν εκχωρεις δικαιωμα χρησης της αξιοπρεπειας σου για 1500 ευρω !

Ανώνυμος είπε...

Παιδια, παιδια η πληροφορια ειναι της στιγμης και θεωρειται περιπου ακριβης. Ο λογος που χαθηκε η κ. Εννυ απο την εφημεριδα δεν εχει να κανει με προσωπικα της συμφεροντα. Αντιθετα η καλη συναδελφος εχει ξεκινησει μια ανευ προηγουμενου προσπαθεια να βρει τον επομενο επιχειρηματια για να σωσει τον Ελευθερο Τυπο και τους εργαζομενους. Επειδη δε μας ποναει παρα πολυ εχει εξαφανιστει επιτηδες γιατι το φυλαει για εκπληξη. Γι αυτο λοιπον μην ανησυχειτε και μην κακολογειτε.

Ανώνυμος είπε...

Mπραβο, μπραβο αυτο ειναι εξαιρετικη ειδηση. Θα τσεπωσουμε πρωτα το παραδακι που μας δινει ο εκδοτης, (μα τι ανθρωπος και αυτος να πεταει τοσα λεφτα σε 300 εργαζομενους-που ξανακουστηκε) και υστερα παμε για μισθολογιο στον επιχειρηματια της Εννυς. Ηδη η κοπελα θα εχει καταρτησει καταλογο προτιμενων με ιδιαιτερη αναφορα στους παλαιοτερους που μοιραστηκε τα ιδια γραφεια επι δεκαετιες. Δεν ανησυχουμε πια θα παμε και διακοπες και επιστρεφοντας μας περιμενει εξασφαλισμενη δουλεια. Αν δε ο επιχειρηματιας ειναι και του κυκλου της τοτε σιγουρα μιλαμε για ματσωμενο αρα τι να συζηταμε. Αφηστε τα παρτυ και τις συγκεντρωσεις, κατεβαστε το μπλοκ, αναστειλετε την κυκλοφορια του φυλλου γιατι δεν ξερετε, μπορει να τα παρει στραβα. Ρυθμιστε παλι την κλιση της μεσης καταλληλα, οπως γινοταν τρια χρονια (περπατημα με ολιγη καμψη, ενταξει τωρα) και αναμεινατε τα καλυτερα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομιζουμε οτι θα δυσκολευτει πολυ η Εννυ για να στελεχωσει την εφημεριδα της. Θα παρει απο τους δικους της. Να δεις βγαινουν και τα πρωτα ονοματα, ας πουμε τον εναν Γιωργο. Τι τουρθε να βαλει για εκπροσωπος. Μπαινοβγαινε συνεχως στο γραφειο του διευθυντη, ανταλασσαν αποψεις θα ελεγε κανεις, η προβαρε τον νεο κουστουμακι. Τελος παντων δημιουργουσε προυποθεσεις για κοινωνικη επαφη προκειμενου να ειναι παντα ενημερη η διευθυνση και αμολυθηκε προς αγρα ψηφων. Ε, πηρε 25 η καπου τοσο και εξαφανισθηκε με την αποζημιωση στη τσεπη. Εξοχος συναδελφος. Α, και ο Μαριος τι πορεια και αυτη, ρεπορτερ, υστερα αρχισυντακτης - ο δεν ξερω τι μου γινεται, μετα απολυση, πες το εθελουσια, και για να μετριασθει η λυπη επαναπροσληψη στο ελευθερο. Τουλαχιστον διασκαδαζαμε με το αποτυπωμενο χαμογελο του. Ασε που θα εχει προισταμενο το σαινι τον Πανο. Α, προτεινεται και ο αλλος Γιωργος απο το νεσκ, η μονιμως θυμωμενη δυναμη και το αλτερ εγκο του ο ηρεμος-αδιαφορος Αντωνης. Αλλα και το Ριζο-αφησε το θα τα βρει η υπηρεσια. Ποια υπηρεσια ρε? Δεν μπορεις να πεις. Το σταφ ειναι πληρες. Μαζι με τον προεδρευοντα κ. Πανο να γινουν και αυτοι συνδρομητες στον Εναλλακτικο Τυπο. Μηπως δηλαδη και μαθουν πως γραφονται οι πραγματικες εφημεριδες ωστε να μην φουνταρουν την καινουργια. Και για πληρεστερη ενημερωση μπορουν να παρακολουθησουν και σειρα δωρεαν μαθηματων. Α, φρασεις τυπου κονσεπτ, προτζεκτ, δεν συναδει κλπ., παιδες απαγορευονται.

enas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.