Κυριακή 12 Ιουλίου 2009

Εις υγείαν των απολυμένων...

Την ώρα που πεντακόσιοι εργαζόμενοι στον Ελεύθερο Τύπο και τον ραδιοφωνικό σταθμό City είναι στο δρόμο, η Γ.Αγγελοπούλου έκανε πριβέ πάρτυ στο γιό της με το Νο1 στον κόσμο Dj στο Villa Mercedes, γράφει σήμερα η εφημερίδα το Πρώτο θέμα και το blog, Preza TV (http://prezatv.blogspot.com/2009/07/500-city-prive-party-dj-tiesto-villa.html). Πράγματι, όλα δείχνουν, όπως άλλωστε έγραφε γνωστή «παπαγάλος» της κυρίας την περασμένη Κυριακή, ότι η κ.Αγγελοπούλου, είναι μέσα στη θλίψη για το κλείσιμο του ΕΤ και του City.
Για το πάρτυ, γράφει το blog, πλήρωσε 110.000 ευρώ, τη στιγμή που, όπως είναι γνωστό, η γαλαντόμα «μπίζνεσγούμαν» δίνει ως επιπλέον «κίνητρα» -εκτός των νομίμων αποζημιώσεων- στους εργαζόμενους, για να φύγουν από την εφημερίδα χωρίς περαιτέρω θόρυβο εις βάρος της, 370.000.
Στο πάρτυ, εκτός από τα μανεκέν και τους λοιπούς σαλονάτους, και τα παιδιά των γαλαζοαίματων του Κολεγίου Αθηνών, παραβρέθηκαν η κόρη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Μαργαρίτα Παπανδρέου (βλέπε, βράβευση Γ.Αγγελοπούλου στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2005,http://ergazomenoieleftherostipos.blogspot.com/2009/07/blog-post_5073.html) και οι γιοι δύο πρώην «γαλάζιων» υπουργών, του κ. Γιώργου Βουλγαράκη και του κ. Μιχάλη Λιάπη.

Γράφει λοιπόν, το bl
og: «Κυριακή βράδυ 5 Ιουλίου και η κίνηση έξω από το «Villa Mercedes» θυμίζει κάτι από άφιξη VIP προσωπικοτήτων, αφού οι συγκεντρωμένοι σωματοφύλακες μοιάζουν με μικρό εκστρατευτικό σώμα. Η κυρία Αγγελοπούλου έχει κλείσει όλο το μαγαζί για να γιορτάσει ο γιος της Δημήτρης μαζί με τους φίλους του την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών. Λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ οι 600 καλεσμένοι αρχίζουν να φτάνουν στο πιο in κλαμπ της πόλης. Οι φίλοι του μικρότερου γιου του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου γεμίζουν τον χώρο και απολαμβάνουν γαρίδες τέμπουρα, σούσι και finger food στο όρθιο, ενώ η μουσική, στην αρχή τουλάχιστον της βραδιάς, αποτελείται από chill out μελωδίες. Γιοι εφοπλιστών, ισχυρών επιχειρηματιών και τραπεζικών αρχίζουν σιγά-σιγά να χορεύουν. Εκεί βρέθηκαν και μοντέλα όπως η Ολγα Φαρμάκη και η Εβελιν Καζαντζόγλου, με την πρώτη μάλιστα να γνωρίζει τον νεαρό Δημήτρη Αγγελόπουλο από κοντά. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος ανέλαβε τη μουσική εκτόνωση των παιδιών μέχρι τις 2 το βράδυ, όταν έφτασε η στιγμή της μεγάλης έκπληξης που είχε ετοιμάσει η κυρία Αγγελοπούλου για τον γιο της.Χορεύτριες αρχίζουν να λικνίζονται και οι προβολείς πέφτουν πάνω σε δύο κουρτίνες. Οι ρυθμοί ανεβαίνουν και όταν οι κουρτίνες ανοίγουν, ο πιο διάσημος και ακριβοπληρωμένος DJ στον κόσμο, ο Tiesto, κάνει την εμφάνισή του».

Πρέζα TV

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτά θα βλέπει ο ευπατρίδης παππούς Αγγελόπουλος από κάπου ψηλά... Εκείνος δεν τα μεγάλωσε έτσι τα παιδιά του

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον έγινε λάθος και αντί φωτογραφία της Γιάννας μπήκε φωτογραφία του Michael Jackson;

Ανώνυμος είπε...

@ανωνυμος 2

Χαχααχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

το όλο σκηνικό με τον ετ θυμίζει παραμονές γαλλικής επανάστασης ή έτσι το βλέπω εγώ;

Ανώνυμος είπε...

@ανωνυμος 4

Ναι, τώρα αναζητάμε τη Μαριάν. Ηρέμησε βρε παιδάκι μου.

Ανώνυμος είπε...

Ιούλιος 2008 (συναντώνται τα ίδια πρόσωπα).

Στο Κολέγιο Αθηνών έγινε η 79η τελετή αποφοίτησης. Γκλαμουριά, «τουαλέτες Roberto Cavalli, δωδεκάποντες γόβες Gucci, κοστούμια Valentino», σκέτη «πασαρέλα» δηλαδή η τελετή. Εκεί, ο Λιάπης (τότε ήταν στο φόρτε του το σκάνδαλο Ζημενς), ο Γιώργος Παπανδρέου, ο τότε υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιώργος Βουλγαράκης, ο κ. Γεράσιμο Αρσένη με την Λούκα Αρσένη, ο πρώην υπουργός Οικονομίας, Νίκος Χριστοδουλάκης, ο ευρωβουλετής τότε Αντώνης Σαμαράς, οι Θόδωρος και Γιάννα Αγγελόπουλοι, μεγαλοεπιχειρηματίες, τηλεοπτικοί αστέρες, όπως ο «εκσυγχρονιστής», Πρετεντέρης, καθώς και ο πρώην υπουργός Μεταφορών, κ. Βερελής. Το κολλέγιο είναι ένα κλάμπ (στην πραγματικότητα «θερμοκήπιο») των γόνων της ελληνικής ελίτ. Εκεί τους προετοιμάζουν για να πάρουν τα ηνία από τους γονιούς τους. Αν νομίζουν όμως, ότι θα «καβαλήσουν» στην πλάτη των Ελλήνων, ελέω των ονομάτων που κουβαλούν, είναι μακριά νυχτωμένοι. Η απαξίωση –κυρίως των πολιτικών- αλλά και η ανυποληψία της οικονομικής ελίτ, δεν δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις γι’ αυτούς. Ας προσπαθήσουν τουλάχιστον να ξαναδώσουν την χαμένη τιμή στην τάξη τους. Κι αυτό θέλει κόπο, γνώσεις και εξυπνάδα. Που δεν έχουν αποδείξει ότι έχουν.

Ανώνυμος είπε...

Ενταξει εχει καθε δικαιωμα να κανει πανακριβα παρτυ, να καλει οποιον θελει, να ξεφαντωνει οσο θελει. Δικα της ειναι τα χρηματα. Ομως την εφημεριδα γιατι την εκλεισε, μπορει να μας πει; Γιατι μας στερησε τη δουλεια μας; Και αληθεια γιατι ποτε δεν επεδιωξε μια συναντηση με ολους τους εργαζομενους; Να τους δει, να τους ακουσει, να καταλαβει πως σκεφτονται και να καταγραψει τις αποψεις και τις προτασεις τους. Μεσα σε λιγες ωρες θα ειχε ενα εξαιρετικο μπουσουλα για να τρεξει την εφημεριδα της. Απο επαγγελματιες που ζουν αποκλειστικα μονον δημοσιογραφοντας ή με παρακλησιες ειδικοτητες στο Τυπο. Ομως εκανε το τεραστιο λαθος να αφησει την επικοινωνια στους διαμεσολαβουντες που βεβαιως αλωνιζαν. Και της βουλιαξαν το πλοιο.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλα τα ερωτηματα που θετει ο προηγουμενος. Αλλα στου κουφου την πορτα... Τωρα δεν βλεπει οτι αποφλοιωνουν την εφημεριδα οι απεναντι; Αυτο δεν περιμεναν; Αληθεια ετσι θα εκανε και η Ελενη Βλαχου;

Ανώνυμος είπε...

Υπαρχει και κατι αλλο πολυ προκλητικο. Αρχικα στις συνελευσεις ερχονταν και κατι στελεχη των x-χιλιαδων ευρω. Να παραβρεθουν, να ενημερωθουν και να θεσουν (ταχατες) ερωτησεις. Αγωνιστικου περιεχομενου. Βεβαια. Καποια αλλα μικροστελεχη ηταν λιγοτερο... εκτεθειμενα, κρυμμενα πισω απο αλλους, πορτες κλπ. Ορισμενα με ιδιαιτερα επιτυχη πορεια στη καταβυθιση θεαθηκαν να ειναι πληρως αδιαφορα, ενα μασουσε και...τσιχλα προκλητικα για να δειχνει αποστασιοποιημενο. Τοσο πολυ συμμετειχαν με τους απολυμενους και αλλο τοσο ανησυχουσαν για το μελλον τους. Και αφου ειδαν και αποειδαν οτι δεν θα ξαναεπιαναν στασιδι, αλλωστε αγοραστης δεν βρισκοταν στον οριζοντα, την εκαναν με ελαφρα πηδηματακια. Ειναι ενδιαφερον να μαθουμε αν πηγαν να βουλιαξουν αλλο πλοιο, συγνωμη εφημεριδα. Και ποιον θα πεισουν να τους δωσει τα λεφτα που επαιρναν.

Ανώνυμος είπε...

Συμβουλες προς ελαφρως τραυματισμενα μελη του ΔΣ. Χρησιμοποιειστε σχετικως ζεστα επιθεματα στα καρουμπαλα απο τις καρεκλιες που πεφτουν μετα απο καθε συναξη για αναδειξη νεου προεδρειου. Και επειδη εχουν μαζευτει καμποσα πηγαινετε διακοπες να ησυχασετε κιολας. Καλοκαιρι ειναι, σκουτουρες δεν εχετε, κανεις δεν εχει απολυθει, ολοι λειτουργουν στην εντελεια. Και σας παρακαλουμε καντε μας μια πολυ μεγαλη χαρη. Επιστρεφοντας ανανεωμενοι μην περασετε απο την Ακαδημιας. Πηγαινετε κατ ευθειαν σπιτια σας. Σας διαβεβαιωνουμε οτι δεν θα γινει αντιλητπη η απουσια σας ουτε στο ελαχιστο. Ευχαριστουμε εκ των προτερων.