Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

Ποδαρικό για τον ΒΗΜΑ FM με... 45 απολύσεις


Τι να πούμε άλλο εμείς για τον City 99,5, το "αδερφάκι" του ΕΤ επί Αγγελόπουλου... Δεν έμεινε δα και κανείς... Στους νέους συναδέλφους θα ευχηθούμε καλή επιτυχία και να μην έχουν την τύχη των παλαιών...

Από το http://www.enimerosi24.gr/index.asp?a_name=medianews&item_id=7201
Δεν θα μείνει κανένας από τον παλιό City - νυν Βήμα fm

''Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου, 2009

Νέες εκπλήξεις περίμεναν σήμερα στον City -οσονούπω ΒΗΜΑ FM- όσους… ταλαίπωρους εργαζομένους άντεξαν στη μετά Γιάννα εποχή.
Από το μεσημέρι τα αφεντικά καλούν (όχι ο Γιάννης Πολίτης -μην εκτεθεί- αλλά ο Νίκος Θρασυβούλου, εκπρόσωπος του Ρέστη) έναν-έναν δημοσιογράφους από τη σύνταξη ειδήσεων και τους προτείνουν αναγκαστική ...εθελούσια έξοδο. Τους ανακοινώθηκε ότι δεν χειάζονται το τμήμα της Σύνταξης Ειδήσεων (45 άτομα) και έχουν δύο επιλογές: Ή να «παραιτηθούν» με 2 μισθούς plus bonus ή να περιμένουν πότε θα απολυθούν.
Σημείωση: όλοι παίρνουν από τη σύμβαση και κάτω...
Α, έχει ειδοποιηθεί και το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ (τώρα, μάλιστα!)''

Συσπείρωση δημοσιογράφων Active Media


Από το http://www.mediablog.gr/archives/8413

Tη Δευτέρα τελικά βγαίνει ο μετονομασμένος σε ΒΗΜΑ FM, πρώην CITY.

Άλλο ένα ραδιόφωνο, που ποντάρει στις “φίρμες” δίνοντας δεκάλεπτα και πεντάλεπτα σε γνωστούς τηλεαστέρες και τις δυνατές υπογραφές των δυο εφημερίδων του συγκροτηματος Λαμπράκη, την ώρα που απομακρύνει 45 δημοσιογράφους, που o CITY αποτελούσε τη βασική εργασία τους.

Το νέο σταθμό στελεχώνουν οι: Μαρία Χούκλη, Γιάννης Πολίτης, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας, Γιώργος Παπαχρήστος, Δημήτρης Δανίκας, Παντελής Καψής, Αντώνης Καρακούσης, Σταύρος Θεοδωράκης, Κώστας Αρβανίτης, και πολλοί άλλοι.

Ο «Βήμα Fm 99,5» θα μεταδίδει κάθε μία ώρα δελτία ειδήσεων και κάθε μισή ώρα δελτία κίνησης στους δρόμους. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο μουσικό προφίλ του σταθμού, το οποίο θα αποτελείται από ξένη και ελληνική έντεχνη μουσική καθώς και από κλασικά ροκ τραγούδια.

Πάντως αν κρίνουμε από το λογότυπο, ο σταθμός ξεκινά με τεράστιο έλλειμμα φαντασίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: