Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Η "Ημέρα των Εργαζομένων"


Ο Εναλλακτικός Τύπος έδειξε το δρόμο. Οι συνάδελφοι της εφημερίδας "Ημέρα" πήραν την τύχη της εφημερίδας σδτα χέρια τους. Ευχόμαστε καλή αρχή. Οι απολυμένοι του΅Ε.Τ δηλώνουν τη συμπαράσταση τους.

Την δική τους απάντηση θα δώσουν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Ημέρα» στην ιδιοκτησία, που αυθαίρετα έβαλε τέλος στην ιστορική διαδρομή της μετά από 65 χρόνια.

Την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου, στις 11.30 το πρωϊ, σε συγκέντρωση που οργανώνουν η Ενωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου-Ηπείρου-Νήσων και η Ενωση Υπαλλήλων και Γραφικών Τεχνών Αχαϊας στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας θα διανεμηθεί δωρεάν το έντυπο «Η Ημέρα των Εργαζομένων».
Η εφημερίδα που επιμελήθηκαν και συνέταξαν οι εργαζόμενοι, για να αποκαλυφθεί πλήρως ποιες ήταν οι πραγματικές αιτίες της αναστολής της έκδοσης.
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους, μαζί με τους συνδικαλιστικούς τους φορείς, για την επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας και δεν θα σταματήσουν μπροστά σε κάθε εμπόδιο που σκοπίμως τίθεται. Περιμένουν το υπουργείο Εργασίας στην συνάντηση της προσεχούς Δευτέρας να προωθήσει λύσεις για την διασφάλιση των θέσεων των δεκάδων εργαζομένων και της ανεμπόδιστης συνέχισης της πορείας του φύλλου.
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΠΗΝ καλεί όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να παραστούν και να συμπαρασταθούν στους δοκιμαζόμενους συναδέλφους.

Η Ημέρα των Εργαζομένων εδώ
http://www.esiepin.gr/esiepin/HMERA_ERGAZOMENON.pdf

Επισκεφθείτε το site της ΕΣΗΕΠΗΝ www.esiepin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: