Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Εθελουσίες απολύσεις και στον Ρ/Σ Αντέννα


Από το Ανεργοι Δημοσιογράφοι http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2009/11/blog-post_08.html


Προς το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ
Συνάδελφοι

Οι αλλεπάλληλες εκκλήσεις μου, για παρέμβασή σας και κλήση του δευθυντή του ΡΦ ΑΝΤΕΝΝΑ Δ. Στάμου, ενώπιον το Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ -ώστε να δοθούν εξηγήσεις για το κύμα “οικειοθελών αποχωρήσεων”, που εχει ”χτυπήσει” τον εργασιακό μας χώρο-μέχρι σημερα, δεν ειχαν κανενα αποτέλεσμα…

Αδυνατώ να πιστέψω οτι δεν αντιλαμβάνεστε τη σοβαρότητα του θέματος, όταν μέσα σε ένα χρόνο- όπως σας έχω επισημάνει, έχουν αποχωρήσει από το σταθμό δέκα επαγγελματίες δημοσιογραφοι, (7 στο μισθολόγιο και 3 με δωεκάμηνο “μπλοκάκι” ) σε σύνολο 30 μελών της ΕΣΗΕΑ . Δηλαδή το 1/3 των δημοσιογραφων έχει υποχρεωθεί να αποχωρήσει.

Κατ’ απαίτησιν των συναδέλφων μου, τη Δευτέρα στις 3 το μεσημέρι, θα γίνει συνέλευση των εργαζομενων στο χώρο της δουλειάς μας . Σας καλούμε ”να είστε εκεί” κυριολεκτικά….
Διαφορετικά ,θα πρέπει όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, καθώς κάθε εβδομάδα που θα περνάει, θα λείπει από τη συνέλευση ακόμη ένας συνάδελφος, που θα έχει αποχωρήσει, όχι με τη θέλησή του … αλλά μετά τις μεθοδεύσεις, τις απειλές και τους εκβιασμούς του κυριου Στάμου.
Εκεί έχουμε φτάσει: ένας συνάδελφος τη βδομάδα να βρίσκεται εκτός δουλειάς…

Λίντα Γιαννοπούλου.
Η εκπρόσωπος των εργαζομένων .

Δεν υπάρχουν σχόλια: