Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Νέα απεργία στην ΕΡΤ

Από το http://press-gr.blogspot.com/2009/11/blog-post_277.html

Νέα 24ωρη απεργία όλων των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΕΡΤ τη ραδιοτηλεόραση και την ψηφιακή ΕΡΤ κήρυξε η ΕΣΗΕΑ έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής,ζητώντας:
«- Να μη γίνει καμία απόλυση συναδέλφου, πολύ περισσότερο με το πρόσχημα της λήξης των συμβάσεων ορισμένου χρόνου και έργου.
- Να υπάρξει άμεση αντιμετώπιση και επίλυση του θέματος των ψευδεπίγραφων συμβάσεων ορισμένου χρόνου και έργου, με αποκατάσταση των συναδέλφων.
- Να σταματήσει το απαράδεκτο καθεστώς της ομηρίας των συμβασιούχων.
- Να παύσει το δικαίωμα στην εργασία να γίνεται αντικείμενο πελατειακών σχέσεων και συναλλαγών.
- Να λήξει επιτέλους η ανασφάλεια και αβεβαιότητα εκατοντάδων συναδέλφων».

2 σχόλια:

KANTO THEMA είπε...

Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2009

Οι Γονείς και οι φίλοι της «ΦΛΟΓΑΣ», του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνουν εορταγορά στο κτίριο του πολιτισμικού οργανισμού του Δήμου Αθηναίων, Ακαδημίας 50 (Αίθουσα «Φώτη Κόντογλου»)
την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 10πμ. – 9μμ
το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 10 πμ – 9μμ και
την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 10πμ – 6μμ.
Τα έσοδα της εορταγοράς από την πώληση των προϊόντων που είναι ευγενική προσφορά επιχειρήσεων-χορηγών, θα διατεθούν για τη λειτουργία του Σπιτιού των παιδιών της Φλόγας, όπου εδώ και χρόνια φιλοξενούνται παιδιά της περιφέρειας με τους γονείς τους για όσο διάστημα υποβάλλονται σε θεραπεία στα ογκολογικά τμήματα των παιδιατρικών νοσοκομείων της Αθήνας.
Αγοράζοντας τα Χριστουγεννιάτικα δώρα σας από την Εορταγορά της Φλόγας σε πολύ χαμηλές τιμές, στηρίζετε συγχρόνως τον αγώνα των παιδιών για τη ζωή και την υγεία τους.
Έτσι δυναμώνει η «ΦΛΟΓΑ» και συντροφεύει το παιδί σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής του.
Σας περιμένουμε
* Μπράβο στο Δημήτρη Ρέππα, για την «ΦΛΟΓΑ»
Αναρτήθηκε από σίβυλλα στις Δευτέρα, Νοέμβριος 23, 2009
0 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πότε θα κάνει εκπομπή με αποκαλύψεις ο Τριανταφυλλόπουλος για τις εκπομπές που πήραν α) Η Αννα "μπορώ να κονομάω" Δρούζα β) Ο Θανάσης "πουλάω παλιές συνεντεύξεις" Λάλας γ) Ο Αδερφός "τα πίνω κάθε κυριακή και σεις πληρώνεται" Τριανταφυλλόπουλος. Ελεος ρε οδοκαθαριστή με τις λερωμένες σκούπες...