Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Καμία απάντηση για την... ταμπακιέρα - Πώς θα γίνει η διανομή του τιμήματος της πώλησης


Καμία απάντηση για επίσημη ενημέρωση σε σχέση με την μεταβίβαση των τίτλων του Ε.Τ. δεν υπάρχει από τον εκκαθαριστή μετά την αποστολή εξωδίκου με τα ερωτήματα των εργαζομένων. Αντί επίσημης ενημέρωσης εστάλησαν οι λεπτομέρειες για τη διανομή των χρημάτων από την πώληση της εφημερίδας. Το email που λαμβάνουν οι πρώην εργαζόμενοι του ΕΤ έχει ως η εξής:

Από: George Mar...
Ημερομηνία: 14 Σεπτεμβρίου 2009 5:31 μ.μ.
Θέμα: FW: ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΙΜΗΜΑΤΟΣ


Αγαπητέ συνάδελφε,

Όπως γνωρίζεις, οι κ.κ. Θεόδωρος και Γιάννα Αγγελοπούλου αποφάσισαν να διανείμουν το τίμημα που εισέπραξαν από την πώληση της εταιρείας «ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ CITY ΑΕ» και των σημάτων της «ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ Α.Ε.» σε όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνταν στο ραδιοφωνικό σταθμό και την εφημερίδα με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας κατά την 19 Ιουνίου 2009, ημερομηνία λύσης και θέσης σε εκκαθάριση των ανωτέρω εταιρειών.

Το συνολικό ποσό που αναλογεί σε κάθε εργαζόμενο ανέρχεται σε Ευρώ 5.130.

Για την είσπραξή του, απαιτείται να προβείς στις ακόλουθες ενέργειες:

1. Να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο συνημμμένο υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης / εξουσιοδότησης, με την οποία θα εξουσιοδοτήσεις τον κο Χαράλαμπο Μπιλλίνη να υπογράψει και υποβάλει στη Δ.Ο.Υ. Ψυχικού τη σχετική δήλωση άτυπης δωρεάς. Να μεταβείς σε ΚΕΠ ή σε αστυνομικό τμήμα, να υπογράψεις την ανωτέρω εξουσιοδότηση και να βεβαιωθεί το γνήσιο της υπογραφής σου.

2. Να προσκομίσεις στα γραφεία της εταιρείας ΙΔΡΥΜΑ ΤΥΠΟΥ ΑΕ υπό εκκαθάριση (Ιφιγενείας 81, Νέα Ιωνία, 1ος όροφος) την ανωτέρω εξουσιοδότηση, προκειμένου να παραλάβεις τραπεζική επιταγή ποσού Ευρώ 5.130,00, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τετάρτη 16.09.2009
ΩΡΑ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ

10.00 Α
11.30 Β, Δ
13.00 Γ
14.30 Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, Ν, Ψ

Πέμπτη 17.09.2009
ΩΡΑ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ
10.00 Κα έως Κε
12.00 Κι έως τέλος Κ
14.00 Λ, Ξ, Ο, Ρ, Τ, Φ

Παρασκευή 18.09.2009
ΩΡΑ ΑΡΧΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΕΠΩΝΥΜΟΥ
10.00 Μ
12.30 Π
14.30 Σ, Χ


3. Να προσέλθεις εκ νέου στα γραφεία της εταιρείας από την 30.09.2009 και μετά, προκειμένου να παραλάβεις το αντίγραφο της δήλωσης άτυπης δωρεάς, για να το συμπεριλάβεις στην επόμενη φορολογική σου δήλωση.

4. Παρακαλούμε να επικοινωνήσεις το παρόν και σε όσους πρώην συναδέλφους μπορείς.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ταρίφα μας έχουν κόψει... Σιγά μην δώσουν απαντήσεις. Εδώ βοά ο κόσμος οτι το τίμημα δεν ειναι αυτό αλλά μεγαλύτερο. Καλά τα λεφτά δεν λέω, αλλά δουλειά;

Ανώνυμος είπε...

Κατά ασφαλείς πληροφορίες, ο κ.Μιχελάκης δέχτηκε να αναλάβει διευθυντής στο νέο Ελέυθερο Τύπο που θα εκδοθεί. Γι'αυτόν είχε γραφεί στο μπλόγκ των εργαζομένων του Ελ.Τύπου:

Πέμπτη, 25 Ιούνιος 2009

Ο Μιχελάκης, ο ΑΝΤ1 και οι 40 απολύσεις...

Αποχαιρέτησε πριν από λίγο τους δημοσιογράφους του ΑΝΤ1 ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Γιάννης Μιχελάκης, μετά την απόφαση της διοίκησης του σταθμού να του δείξει την πόρτα και να κλείσει μια συνεργασία πολλών ετών. Αιτία της απομάκρυνσής του σύμφωνα με πληροφορίες ήταν το γεγονός ότι αρνήθηκε να υλοποιήσει τις μεθοδεύσεις της διοίκησης για δραστική μείωση του προσωπικού και να προχωρήσει στην απόλυση 34 συναδέλφων μας. Η απόκτηση 620 εκατομμυρίων ευρώ που μπήκαν στα ταμεία του Ομίλου ΑΝΤ1 τον περασμένο Αύγουστο από την πώληση της Nova Televizia στη Βουλγαρία, δεν ήταν αρκετά για να αποτρέψουν τα σχέδια περικοπών εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ηδη, κόπηκαν τέσσερα λινκ ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για περίπου 40 απολύσεις που θα δρομολογηθούν μέσα στους επόμενους μήνες.