Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ


Οι διακοπές ολοκληρώθηκαν, το «διάλλειμα» τελείωσε και το αγωνιστικό ραντεβού των πρώην εργαζομένων και νυν απολυμένων του Ελεύθερου Τύπου ανανεώνεται για την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου στη 1.30 το μεσημέρι στην ΕΣΗΕΑ στην πρώτη γενική συνέλευση του ΕΤ για το φθινόπωρο.

Να είμαστε όλοι εκεί...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντε με το καλό. και 5 σεπτεμβη ανεβαινουμε στη θεσσαλονικη να διαδηλωσουμε εξω απο τη ΔΕΘ

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ηδη μας εχουν ξεχασει Μην ζουμε με αυταπατες Ουτε εφημεριδα ουτε μπλογκ ουτε λογαριασμος στο facebook ουτε κινητοποιησεις Μετα απο τοση αδρανεια γιατι να ασχολουνται μαζυ μας Πρωτα δημιουργησμαε τις προυποθεσεις για κατι πρωτοπορειακο στον ελληνικο τυπο και υστερα το τραβηξαμε πισω Οσο και αν ειναι αναγκαια διακοπες και αναζητηση δουλειας σε μια τοσο σημαντικη καμπη της πορειας των ΜΜΕ μαλλον πρεπει να μπαινουν σε δευτερη μοιρα Αλλωστε τωρα δωσαμε το δικαιωμα στους εργοδοτες να λενε οτι... φοβηθηκαμε και καναμε πισω μπας και δεν βρουμε δουλεια Ομως δεν ειναι ετσι οι μακροχρονες αγωνιστικες κινητοποιησεις Ο Εναλλακτικος Τυπος πρεπει οπωσδηποτε να ξαναβγει Αλλωστε οσοι ελπιζουν οτι θα βρουν δουλεια αμεσως κατι το οποιο βεβαιως και ευχμαστε μαλλον θα διαζευσθουν Δεν εχει δουλειες

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μακαρι αυριο κιολας να βρεθουν δουλειες. Για ολους και καλες. Ομως εδω χαλαει ο κοσμος. Στον ομιλο Μπομπολα ετοιμαζουν προγραμμα εθελουσιας τουλαχιστον 70ατομων. Επισης και στον Αντεννα, απο οσο θυμομαστε, ολα ειναι στον αερα. Και σε αλλα καναλια. ΑΠΕ και ΕΡΤ ειναι καταφορτα καραβια ξερετε απο ποιους... ΝΕΑ και ΒΗΜΑ ουτε να το συζηταμε. Ελευθεροτυπια ξεχαστε το εχουν τρομερες ζημιες ενω ηδη φημολογειται οτι αντιμετωπιζουν προβλημα ρευστοτητας. Αλλωστε για την συγκεκριμενη εφημεριδα θυμηθειτε το εξης φαινομενικα αντιφατικο. Οταν πρωτοεμφανισθηκε ο Εναλλακτικος Τυπος ολοι-και η καλη εφημεριδα- εσπευσαν να τον επαινεσουν. Επιπλεον η Ε δεχτηκε αμεσως να φιλοξενησει το δικο μας ενθετο. Και επειδη οι εποχες ειναι πολυ σκληρες, οπως διαφαινεται, οχι τοσο απο αλληλεγγυη αλλα για να κερδισει μερικες χιλιαδες φυλλα που τα εχει παρα πολυ αναγκη. Και να ανανεωσει την θολη εικονα της ανοιχτομυαλης εκδοτικης πολιτικης που αγκαλιαζει καθε καλη προσπαθεια. Επομενως να προσελκυσει-και παλι-διανοουμενους και μορφωμενους νεους. Ομως οταν ο Εναλλακτικος Τυπος θεριεψε, ανοιγοντας πανια για αλλα λιμανια με κυρος, παρεμβαση και κυκλοφορια, και εσεις ζητησατε μια καταχωρηση λιγων λεξεων αναγγελιας για το αυτονομο φυλο, αντιμετωπιζοντας το ανταγωνιστικα, ειπαν οχι. Ποιοι, οι απλοι συναδελφοι; Ε, οχι βεβαια. Η απαντηση δεν ηλθε ουτε απο τον αγαπητο ΒΠ, αλλα απο ευελικτο στελεχος που αρχικα ειχε σπευσει... να αποδεχτει το εγχειρημα. Οπως εκανε παντα δηλαδη. Ποιος ειναι; Ε, καλα τωρα. Ο μεσα σε ολα.... με τις φαραωνικες αντιδρασεις του περιπου ιδιοκτητη και τις επι δεκαετιες γνωστες τακτικες ανεβοκατεβαζω κοσμο, να τα ξερω ολα, να παρεμβαινω, μπας και μου ξεφυγει τιποτα απο την πολυποθητη εξουσια. Το συγκεκριμενο ειναι ενα απο τα πολλα παραδειγματα. Πως λοιπον με τετοιες προυποθεσεις θα βρεθει αξιολογη δουλεια; Α, το ξεχασαμε θα το φροντισει ο κυρ Πανος που συμμετειχε συνεχως στις συνελευσεις των εργαζομενων κανοντας και παρεμβασεις. Ντροπη για ολους μας αυτη η καταντια.