Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Για όσους δεν υπέγραψαν ακόμη...


Όσοι δεν πρόλαβαν, όσοι το... σκέφτονται, όσοι ακόμη βρίσκονται στις διακοπές μπορούν να κάνουν μια βόλτα στα γραφεία του ΕΤ και να υπογράψουν την καταγγελία της σύμβασής τους:

- Παρασκευή 28/08/09 10.00-14.00 και

- Δευτέρα 31/08/09 10.00-12.00.

Μετά την 31η Αυγούστου σε όσους δεν έχουν υπογράψει, θα τους κοινοποιηθεί η καταγγελία της σύμβασης και τα χρήματα της αποζημίωσης θα τους καταβληθούν μέσω του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μεσα στη γενικη και απολυτως δικαιολογημενη γκρινια θα πρεπει να επισημανθει και κατι καλο. Μπορει ο ομιλος Αγγελοπουλου να εκλεισε αφηνοντας στο δρομο εκατονταδες εργαζομενους ομως τουλαχιστον φροντισε οχι μονον οι αποζημειωσεις να καταβληθουν στο ακεραιο αλλα και να παραμεινουν οι εργαζομενοι στα μισθολογια μεχρι 31 Αυγουστου με ολα τα τυπικα και ουσιαστικα δικαιωματα που απορρεουν απο τις συλλογικες συμβασεις. Και αν μεν το πρωτο προβλεπται απο το νομο, ασχετα που αρκετοι κυριοι των ΜΜΕ τον καταστρατηγουν, το δευτερο μαλλον δεν προβλεπεται. Θα πειτε οτι μονον απο καλωσυνη και αγαπη προς τους εργαζομενους δεν εγινε αφου επρεπε να διαφυλαχθει το προφιλ της οικογενειας, η εστω οτι απεμεινε απο αυτο. Ακομη και ετσι ομως οι εργαζομενοι στην συγκεκριμεη φαση ειναι νικητες. Οχι μονον ενημερωναν επι εβδομαδες τη κοινη γνωμη ταρακουνοντας πολλους απο το ληθαργο της απραξιας τους αλλα και τα χρηματα τους πηραν, και στα μισθολογια εμειναν μετα το κλεισιμο, και πετυχημενη εφημεριδα κυκλοφορησαν. Αυτο ας γινει μαθημα προς ολες τις πλευρες...